4 znamenia, ktoré sú náchylne na pravidelné zmeny nálady4 znamenia, ktoré sú náchylne na pravidelné zmeny nálady: Nájdeš sa tu aj ty?: Nájdeš sa tu aj ty?

Určite si už u seba alebo u niekoho blízkeho všimla náhlu zmenu nálady. Dôvodov, prečo niektorí ľudia prechádzajú týmito výkyvmi, je mnoho. Astrológia však tvrdí, že niektoré znamenia zverokruhu majú tieto sklony doslova zapísané vo hviezdach. Ak v tomto zozname nájdeš niekoho, koho sa to týka, možno lepšie pochopíš, prečo ich nálady tak často kolíšu. Sú to tieto štyri.

Znamenia, náchylné na pravidelné zmeny nálady

Znamenia Rak a Blíženci

Rak

Rak patrí medzi vodné znamenia a je charakteristický svojou hlbokou emocionálnou povahou. Vládnucim telesom tohto znamenia je Mesiac, ktorý silno ovplyvňuje ich náladovosť. V jednej chvíli môžu prežívať intenzívne prejavy lásky a blízkosti, no vzápätí sa uzavrú do seba a stiahnu do svojej ulity. Ich citlivosť na vonkajšie energie často spôsobuje rýchle výkyvy nálad, čo ich radí medzi najemotívnejšie znamenia zverokruhu.

Blíženci

Blížencom vládne Merkúr, planéta komunikácie, čo im dodáva rýchlosť v myslení a výbornú prispôsobivosť. Sú známi tým, že ich nálada sa môže zmeniť doslova v okamihu. Ich dvojitá povaha je príčinou toho, že často prežívajú opačné emócie naraz, čo vedie k nečakaným výkyvom v správaní. V jednej chvíli sa môžu naplno venovať spoločenským aktivitám, no vzápätí sa stiahnu do seba a túžia po samote.

Októbrové astrologické udalosti prinášajú veľké a nové zmeny. Čo od nich môžeš očakávať, sa dozvieš TU.

Ako zvládnuť komunikáciu s manipulátorom
zdroj: Unsplash/Gabriel Salas

Znamenia Škorpión a Ryby

Škorpión

Škorpión je ovládaný Plutom, planétou transformácie, čo mu dodáva neuveriteľnú emocionálnu intenzitu a vášeň. Ľudia narodení v tomto znamení prežívajú svoje pocity do hĺbky, často takým spôsobom, že ich okolie len ťažko predvída ich nálady. Tajomná a hlboká povaha im umožňuje rýchlo prejsť z euforických výšin do temných zákutí emócií.

Ryby

Ryby patria medzi vodné znamenia a ich vládcom je Neptún, planéta snov a ilúzií. Ich tendencia absorbovať pocity druhých často spôsobuje, že sa cítia preťažení, čo vedie k nepredvídateľným zmenám nálady. Jeden deň môžu prekypovať optimizmom a na druhý sa zase stratia v mori melanchólie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy