Farma

Adam Rohárik, ktorý sa vrátil na do reality šou Farma s cieľom napraviť svoje minulé chyby, sa ocitol uprostred ďalšieho veľkého konfliktu. Ako píše web markiza.sk, zatiaľ čo sa snaží ukázať ako pracovitý farmár, intrigy a tlak zo strany ostatných ho doviedli k vypätému momentu. V takomto svetle ho spoluhráči vraj ešte nevideli. Čo urobil?

Adam Rohárik dostal na statku druhú šancu, pretože minulý rok pod nátlakom ostatných farmárov dobrovoľne odstúpil. V tom čase sa skloňovalo aj slovo šikana. Od začiatku sa zapojil do všetkých prác, pomáha ostatným a rád rozdáva rady. Tohtoročná Farma ho však akosi ukázala v novom svetle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Nechal sa totiž vtiahnuť do hier, ktoré rozbehli Karin a Minh. Najviac sa zaplietol do situácie so Stankou, ktorú sa Karin a Minh snažia vyradiť z hry.

Adam rýchlo pochopil, že sa nechal opantať cudzou taktikou a začal svoje rozhodnutia ľutovať. Napätie rástlo a vyvrcholilo v dramatických chvíľach pred aj po dueli.

Konflikt s nožom

Najväčší problém nastal, keď Karin začala na Adama tlačiť, prečo otvorene nepovie, že mu Stanka prekáža. V tom ju podporoval aj Minh. Adam začal byť čoraz nervóznejší a situácia sa ešte zhoršila, keď sa do toho vložila Ivana.

Pod vplyvom alkoholu mu chcela vziať nôž, s ktorým sa práve hral. Adam na ňu vyletel, stále držiac pracovný nástroj v ruke. „Ja nikomu nič z ruky neberiem. Neberiem fajku, neberiem nič. Môžem mať v ruke sto nožov, kurnik šopa, a nikomu nič neurobím, lebo sa viem kontrolovať.“

To však kontroverzný nechtár pochopil inak a spolu s influencerkou začali šíriť medzi ostatnými farmármi, že Adam stratil kontrolu a chce Ivane ublížiť.

Napriek Adamovmu vysvetleniu medzi súpermi začali kolovať obavy. Karin a Minh rýchlo zveličili situáciu a ostatných súťažiacich varovali, že je miláčik divákov nebezpečný. Incident s nožom tak vyvolal vážne otázky o tom, ako zvláda psychický tlak a či sa dokáže kontrolovať.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News