Harry Potter
Instagram/potterheadworldonly/harrypotter

Harry Potter je meno, ktoré pozná asi každý z nás. Milióny detí po celom svete chcú byť ako on. Prajú si, aby im prišiel list z Rokfortu, odišli na ten skvelý internát, kde zažijú kopec zábavy a naučili sa čarovať. Vnes sa teda aspoň na chvíľu do tohto úžasného príbehu a zisti, do ktorej fakulty by si patrila, ak by sa ti pošťastilo a vzali by ťa do najmagickejšej školy všetkých čias. 

Ak si ako dieťa bola alebo stále si fanúšičkou filmu s názvom Harry Potter, iste vieš, že v Rokforte sú štyri fakulty. Je to Chrabromil, Bifľomor, Bystrohlav a Slizolín. Kam by teda triediaci klobúk zaradil práve teba? Stačí odpovedať na jedinú jednoduchú otázku v našom kvíze a zistíš to. Dokonca sa pri tom čosi dozvieš aj o svojej osobnosti.

Akú farbu máš najradšej?

Máš rada Harryho Pottera? Jedna otázka odhalí, do ktorej fakulty by si patrila
CHRABROMIL

Harry Potter

Ak máš rada červenú farbu, si odvážna a vášnivá. Tiež si energická, vitálna a zrejme neznášaš pomalých ľudí. Obľubuješ totiž rýchlosť a dynamiku. Tiež nemáš v láske prekvapenia a si veľmi nedočkavá, čo je skôr tvojou slabou stránkou. Patrila by si teda do fakulty Chrabromil, ktorý má na svojom znaku červenú a zlatú farbu. Jeho zvieraťom je lev, čo môže svedčať aj o tvojej povahe.
BIFĽOMOR

Harry Potter

Žltá farba predstavuje kreativitu a vyjadruje radosť. Si hravá a zvedavá, čo ťa už možno neraz dostalo do úzkych. Ľudia, ktorí majú radi čiernu farbu, sú silní a záhadní. Navonok by sa mohlo zdať, že si k sebe nikoho nepustia a sú namyslení, no vnútri ide o veľmi srdečných jedincov. A to je dôvod, prečo by si patrila do fakulty Bifľomor, ktorú reprezentuje jazvec.
BYSTROHLAV

Harry Potter

Modrá farba z človeka vyžaruje múdrosť. Takíto ľudia majú radi slobodu a sú premýšľaví. Tiež preferujú autoritu, sú ochranárski a veľmi čistotní. Ak si sa našla v tomto opise, tak potom by si na Rokforte patrila do fakulty Bystrohlav, ktorý má na svojom znaku modrú a striebornú farbu. Jeho reprezentujúcim zvieraťom je orol.
SLIZOLÍN

Harry Potter

Ak sa ti páči zelená farba, tak potom si trpezlivá osoba. Máš rada, keď je všetko naplánované a nalinajkované do posledných detailov. Si spravodlivá a svojím vyžarovaním dokážeš ľudí upokojovať. Možno sa ti to teda nezdá, ale triediaci klobúk by ťa zaradil do fakulty Slizolin. Na jeho znaku nájdeš zelenú a striebornú farbu a reprezentuje ho had.

Tak čo, dopadla si dobre? Dostala by si sa do fakulty, kde si vždy chcela patriť alebo ťa výsledok sklamal? Bol by Harry Potter tvojím spolužiakom? A zistila si čosi viac aj o svojej osobnosti alebo sme sa vôbec netrafili? 

Každopádne, ak ťa tento kvíz zaujal a navnadil na mladého čarodejníka, sprav si aj TENTO test. Zistíš v ňom, ako dobre poznáš obľúbené filmy Harry Potter. No nenechaj sa zahanbiť! Ako pravá fanúšička by si mala odpovedať na všetky otázky správne. A ak nie, tak potom si ešte raz daj maratón týchto legendárnych snímok. Dokonca aj jesenné počasie ti praje.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Kvízy