Love Island Nikol Treterová a Vilda
Instagram/nikol_trety/vildasir

Nikol Treterová, účastníčka prvej série Love Island, v podcaste Hodina Pravdy prehovorila o svojom bolestivom rozchode s Vildom Šírom. I keď to v šou vyzeralo, že ich vzťah pretrvá aj po návrate domov, realita bola iná. Kráska sa dokonca musela vyrovnávať s verejným zahanbením. Čo sa stalo?

Nikol sa vrátila k svojmu krátkemu, no turbulentnému vzťahu s tanečníkom, ktorý sa po skončení šou Love Island rýchlo rozpadol.

„Ja som za Love Island rozhodne rada. Keby som sa mohla rozhodnúť, tak by som do toho išla určite ešte raz. Atmosféra bola bombastická, aj keď som si teda nenašla lásku. Myslela som si, že som ju našla, ale nakoniec to tak nebolo,“ priznala v úvode kráska, ktorá si však z ostrova lásky odniesla nové priateľstvá. „S Gabčou sa stále bavím, s Pítrom sa stále bavím. Ja som to tam milovala.“

Po návrate z vily si myslela, že jej vzťah s Vildom bude pokračovať, no prišla pre ňu obrovská rana. „Vrátili sme sa v novembri a rozišli sme sa 15. marca. Viem to presne, lebo 17. mal on narodeniny a ja 18,“ vrátila sa ku spomienkam.

Čo bolo dôvodom?

Treterová priznala, že ich románik skončil kvôli nevere. „On spal a to dievča si to dalo do blízkych priateľov. Myslela si, že sa to ku mne nedostane. Zhodou okolností, moja kamarátka mala toto dievča v blízkych priateľoch a poslala mi to.“

Viacerí jej písali správy, že Vildu videli v kluboch, kde flirtoval s inými ženami. „Proste, strašná hanba, po druhé, strašná hanba, že ma takto verejne zahanbil.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vilda Šír (@vildasir)

Nikol naštvalo najmä to, že sa fešák nepostavil k situácii čestne. „Mohol za mnou prísť a mohol mi povedať, že to nie pre neho a nerozumieme si. A nemusel hrať takúto hru.“ Nakoniec jej museli poslať až toto video, aby uverila, že to je pravda.

Hoci jej vzťah s Vildom nevyšiel, kráska na šou spomína pozitívne. „Keď začínala druhá séria, bolo mi ľúto, že tam nebudem,“ uzavrela to.

Zdroj: YouTube/HODINA PRAVDY

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News