Dražba outfitov Lukáša Krnáča
Ploom

Slovenský módny priemysel spája sily na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. Ploom v spolupráci s renomovaným návrhárom Lukášom Krnáčom odštartoval výnimočnú charitatívnu dražbu štyroch exkluzívnych outfitov, pričom všetky vyzbierané prostriedky poputujú na podporu jednorodičovských rodín v núdzi.

Cieľom projektu je zmierniť finančné ťažkosti domácností, ktoré sa ocitli na hranici chudoby a sociálneho vylúčenia. Spojenie módy a charity tak ponúka spôsob ako pomôcť ľuďom, ktorí čelia náročným životným podmienkam.

Ako bude dražba fungovať?

Od 25. septembra majú záujemcovia možnosť vidieť vystavené unikátne outfity Lukáša Krnáča ušité v spolupráci so značkou Ploom v SOM Store v Nivách a do dražby sa zapojiť online prostredníctvom QR kódu. Každý z outfitov má svoj jedinečný QR kód, ktorý po naskenovaní presmeruje záujemcu na portál aukro.sk, kde môže svoj kúsok dražiť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ploom Slovakia (@ploom.sk)

Vyvolávacia cena pre každý outfit je symbolických 100 EUR. Dražba končí 2. októbra 2024 o polnoci a outfity si prevezme ten záujemca v SOM STORE, ktorý ponúkne najvyššiu sumu.

„Veľmi si vážime, že sa nám podarilo osloviť verejnosť a ukázať, že móda môže nielen inšpirovať, ale aj pomáhať jednorodičom, ktorí dnes patria medzi najviac ohrozenú sociálnu skupinu. Pre módnych nadšencov, ktorí majú radi extravaganciu,  ide o jedinečnú príležitosť získať modely Lukáša Krnáča a zároveň prispieť k podpore jednorodičov v núdzi,“ povedala Lýdia Valentová zo spoločnosti JTI.

Výťažok poputuje do Odevnej banky. Tá zbiera, triedi a distribuuje potrebné oblečenie jednorodičovským rodinám. Okrem toho iniciatíva poskytuje jednorodičom aj pracovné príležitosti, čím podporuje ich finančnú stabilitu.

Tieto rodiny patria medzi najviac ohrozené skupiny v oblasti chudoby a sociálneho vylúčenia, pričom až 46,5 % z nich čelí vysokému riziku chudoby.

„Vďaka finančným prstriedkom z tejto dražby dokážeme podporiť viac jednorodičovských rodín a poskytnúť im nielen materiálnu pomoc, ale aj nádej na lepšiu budúcnosť,“ povedala Z. Horváthová, PR manažérka Odevnej banky.

Black outfit: https://aukro.sk/exkluzivny-cierny-outfit-od-navrhara-lukasa-krnaca-7071491446

Dražba outfitov Lukáša Krnáča
zdroj: Ploom

Blue outfit: https://aukro.sk/exkluzivny-modry-outfit-od-navrhara-lukasa-krnaca-7071491202

Dražba outfitov Lukáša Krnáča
zdroj: Ploom

Gold outfit: https://aukro.sk/exkluzivny-zlaty-outfit-od-navrhara-lukasa-krnaca-7071490763

Dražba outfitov Lukáša Krnáča
zdroj: Ploom

Silver outfit: https://aukro.sk/exkluzivny-strieborny-outfit-od-navrhara-lukasa-krnaca-7071491635

Dražba outfitov Lukáša Krnáča
zdroj: Ploom

Zdroj: Tlačová správa

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Móda