Farma

Okrem Matúša, Lenky a Kláry to v šou Farma iskrí aj medzi Petrom a Stankou. Práve ona teraz prehovorila o svojom toxickom vzťahu. Okrem už odvysielanej časti to môžeš vidieť aj na webe markiza.sk. Nešetrila slzami.

V reality šou Farma 16 je to teraz poriadne zaujímavé. Ukazujú sa tam charaktery jednotlivých súťažiacich, vznikajú rôzne konflikty, nedorozumenia, intrigy či dokonca hádky. Okrem toho môžeme byť svedkami aj začínajúcich romantických vzťahov. Vo veľkom sa rieši milostný trojuholník, o ktorom si už určite počula, aj keď nie si pravidelnou diváčkou tejto relácie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Zdá sa však, že v šou Farma vzniká aj iný párik. Stanka Klčová má celkom blízko k Andrejovi. Obaja ale priznali, že v ich prípade ide iba o dobrý kamarátsky vzťah. Do oka si však padla aj s Prešovčanom Petrom.

Pustí Stanka zo šou Farma to staré, aby dala šancu Petrovi?

Po jednom z duelov, kedy mali farmári párty, túto tému nadhodila Lenka. Stanka a Peter sa teda priznali, že sa jeden druhému páčia. Zatiaľ to však medzi nimi neprerástlo do niečoho viac. Práve naopak, už dlhšie sa medzi súťažiacimi povráva, že krásna brunetka vonku mala toxický vzťah.

Teraz sa k tomu vyjadrila aj ona sama. Dojali ju totiž odkazy od rodiny, ktoré k okrúhlym 50. narodeninám dostal Hoku. Vyliala si teda srdce. Nomád jej dohováral a ona nešetrila slzami.

Dať niekomu päť šancí a čakať, že sa zachová inak … Som bola taká naivná. Ten prvý krok k tomu, aby som si vybudovala to, čo chcem, je pustiť to staré,“ povedala na kameru. Nezabudla však poďakovať ani Hokuovi za podporu. Zrejme aj vďaka nemu si uvedomila, že už partnerovi, ktorý ju čaká vonku, nemôže dať ďalšiu šancu, ak chce vo svojom živote rásť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Tak čo myslíš, ako to dopadne? 

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News