Farma
Instagram/farma.markiza/hupik__

Janko z reality šou Farma 16 kedysi vyzeral úplne inak. Vo vybraných stories na jeho instagramovom profile nájdeš jednu fotku, ktorá ťa absolútne odrovná. Neuveríš, ako mu to svedčalo.

Šestnásta séria reality šou Farma sa na našich televíznych obrazovkách vysiela už takmer mesiac. Jedným z účastníkov je aj Janko Stauder. Súperi ho spočiatku označovali za slniečko. Aj diváci si ho obľúbili dokonca možno viac, ako Adama, ktorý je už od minuloročnej účasti miláčikom Slovákov.

Rovnako sa z oboch teší aj Timotej Puchoň z 15. série šou Farma. Pre Janka dokonca chystá dojemné gesto a vo finále chce tento rok vidieť Adama. Porozprával nám o tom v exkluzívnom rozhovore, ktorý sa ti zobrazí po kliknutí SEM.

Neuveríš, ako kedysi vyzeral Janko zo šou Farma 16

Hoci sa Janko stále usmieva a je k súperom milý, viacerí naňho zmenili názor potom, čo bol farmár týždňa, a aj keď sa prednedávnom opil. On to ale neberie tragicky. A to aj napriek tomu, že to vyzerá tak, že sa ho doslova chcú zbaviť. Je totiž sluhom už tretíkrát, no duelu sa nebojí. Práve naopak. Teší sa, že farmárom ukáže, že na to má. V jednej z hier sa to už dokonca aj stalo.

30-ročný manažér vo fast foode sa však poriadne zmenil. Kedysi totiž vyzeral úplne inak. Svoju fotku z mladosti zverejnil v stories na Instagrame a pridal si ju do svojho výberu. Stačí teda, že klikneš na jeho profil a prescrolluješ sa k príbehu, ktorý ťa určite šokuje.

Na fotke, pravdepodobne zo školy, sedí v lavici s akousi babou po boku. Vyzerá tam však úplne inak ako dnes. Kedysi mal o pár kíl menej, mal tmavohnedé vlasy vyčesané dohora a musíš uznať, že bol ešte väčší fešák.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Stauder (@hupik__)

Zdroj: Instagram/hupik__

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News