Mama na prenájom

Diváci obľúbeného rodinného seriálu Mama na prenájom sa v komentároch na Instagrame búria. Vôbec sa im tam nehodia dvaja herci. Chcú, aby ich tvorcovia vyradili z deja. O koho ide?

Štvrtá séria seriálu Mama na prenájom si zožala poriadnu dávku kritiky už po letnej pauze, kedy sa začala vysielať. Divákov nahnevala hlavne Beáta, ktorá sa rozišla s manželom Edom a rozhodla sa pokračovať vo vzťahu s milencom Petrom. Sama predstaviteľka tejto postavy, Kamila Heribanová, priznala, že tento scenár šokoval aj ju.

Okrem Beáty sú však teraz neobľúbené dve ďalšie postavy. Diváci chcú, aby ich tvorcovia z deja vyradili.

Diváci seriálu Mama na prenájom sa búria

Fanúšikom sa nepáči správanie dvoch postáv. Ide o Michaelu Čobejovú, ktorá do deja pribudla iba v 4. sérii a hrá tam prostorekú Terezu. No nemusia ani Karola Tótha, ktorý v seriáli stvárňuje práve milenca Beáty, Petra.

Na Instagrame seriálu Mama na prenájom bola zverejnená fotka Terezy a Eda. „Keď si Tereza chytí dobrého chlapa, už sa ho nepustí. Myslíte si, že sa s Edom k sebe hodia?“ píše sa pod ňou. A diváci zaujali odmietavý postoj.

„Edo tvorí super pár s Beátou,“ uviedol jeden z nich. „Pani Čobejová sa hodila do seriálu Hranica, ale do Mamy na prenájom sa fakt nehodí,“ myslí si ďalší. „Nehodia sa. Pripadá mi taká falošná,“ dodal ešte jeden. „Ona sa k nemu nehodí. Beáta sa viac k nemu hodí,“ píše sa v komentári. „Absolútne sa k sebe nehodia. Dajte tú herečku preč,“ zhodnotila fanúšička. „Výzorovo trošku áno, ale povahovo vôbec nie,“ dodala ďalšia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Pred pár hodinami sa na Instagrame seriálu Mama na prenájom objavilo video, v ktorom Peter hovorí Beáte, aby Eda presvedčila, nech podpíše rozvodové papiere. A diváci sa aj v tomto prípade začali búriť. Tentoraz im nesedí Karol Tóth.

„Strašne nemám rada toho herca … Joooj, zbavte sa ho a vráťte nám Lenku,“ uviedla diváčka. „Toto je strašný ,herec‘. Zbavte sa ho,“ súhlasí ďalšia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News