Extrémne premeny

Ďalšia epizóda obľúbenej šou Extrémne premeny Slovensko bude odvysielaná dnes večer. Už teraz si ju však môžeš pozrieť na platforme Voyo. Televízia Markíza zverejnila aj ukážku a vyzerá to tak, že aj 4. časť 5. série bude zaujímavá. Dokonca, ako sa uvádza na webe markiza.sk, dočkáme sa niečoho, čo sa v tejto relácii ešte nestalo.

Minulý týždeň sme boli svedkami dojemnej premeny manželov Hofierkovcov. Zmenila im život a opäť ich spojila ako pár. Svojím srdcervúcim príbehom však dojali aj fanúšikov. V stredu večer sa pred televízor posadilo neuveriteľné množstvo ľudí, aby videli, ako Rudi a Stanka neuveriteľne schudnú. No a práve dnes nás čaká ďalšie veľké prekvapenie, o ktoré sa postará Vanesa Kupčová.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Toto v šou Extrémne premeny ešte nebolo

Boj s chorobou a jej následkami mladej vysokoškoláčke zobrali radosť, prečo sa začala prejedať. A hoci sa nadbytočných kíl snažila zbaviť sama, nedarilo sa jej to. Preto sa rozhodla požiadať o pomoc Maroša Molnára.

Váha na začiatku premeny ukazovala takmer 106 kíl, no napokon všetkým ukázala, že keď niekto chce, dá sa dosiahnuť všetko. Svojho trénera dokonca očarila až tak veľmi, že jej zložil obrovskú poklonu. „Ako tréner ti ďakujem, že som mohol s tebou trénovať,“ venoval jej slová plné hrdosti.

„Vaneskina cesta za premenou však nebola vôbec jednoduchá. V najkritickejších chvíľach musel zasiahnuť nielen Maroš, ale aj psychologička a výživový poradca. Ukázala však obrovskú silu a bojovnosť a na galavečere urobila to, na čo sa doteraz nikto neodvážil,“ píše ešte markiza.sk.

Krásnu brunetku teda dnes večer na svojej televíznej obrazovke neuvidíš len v krásnych trblietavých šatách, v ktorých vynikne jej postava. Predvedie sa dokonca aj v plavkách.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Priprav sa teda na potoky sĺz a prekvapivých momentov.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News