Influencer Samozvaný sa zasnúbil

Originalita je jeho druhé meno! Známy slovenský influencer požiadal svoju priateľku o ruku. Neuveríš, pod akou zámienkou to spravil. Zábery zo zásnub pred pár minútami zverejnili v spoločnom príspevku na Instagrame

Iba pred pár hodinami sme sa dozvedeli, že rádio Europa 2 bude mať nového moderátora. Samo Procházka a Oliver Oswald ho už stihli aj „pokrstiť“, a to poriadne vtipným spôsobom. Aj Samuel Miškov, ktorý sa na sociálnych sieťach prezentuje pod menom Samozvaný, je známy svojím humorom. Práve to je jeden z dôvodov, prečo si s novými kolegami určite bude rozumieť.

Ďalším je to, že jeho priateľka čaká bábätko. Oznámili to spolu pred pár mesiacmi naozaj veľmi originálnym spôsobom. No a teraz už sú aj zasnúbení. Áno, čítaš dobre. Samuel požiadal svoju lásku Dianu o ruku. A neuveríš, pod akou zámienkou.

Influencer Samozvaný sa zasnúbil

Ako známy fešák uviedol pod najnovším príspevkom na Instagrame, s polovičkou mali ísť na tehotenské fotenie. Napokon sa však z toho vykľula žiadosť o ruku.

„Tak mi teda snúbila, že si ma naveľa zoberie. A vraj tehotenské fotenie, haha! Ináč, na Temu boli prstene za 1,99 $ a kúpil som viac. Tak volaj, ak chceš,“ napísal Samozvaný pod zábery zo zásnub, pričom samozrejme, že nechýbala dávka humoru.

Novopečení snúbenci fanúšikom ukázali aj krásny zásnubný prsteň. Okrem toho na Instagrame zverejnili aj video. Diana si upravovala šaty, zatiaľ čo za ňou kľačal usmievajúci sa Samuel. Potom sa otočila a bola v absolútnom šoku. Išlo o zásnuby ako z romantického filmu. Prebehlo to na kopci, pri západe slnka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Samuel Miškov (@samo_zvany)

Gratulujeme! 

Zdroj: Instagram/samo_zvany

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News