Love Island
Instagram/julie__hojdyszova/loveislandcs

Reality šou Love Island vyvolala ošiaľ medzi fanúšikmi v Česku aj na Slovensku. Zamotané vzťahy na ostrove plné napätia sledujú aj mnohí známi ľudia, ktorí sa preslávili v podobných projektoch. Najnovšie sa k tomu na Instagrame vyjadrila aj Julie z Ruže pre nevestu, ktorú zaujala hádka medzi mladou influencerkou Dominique a jej terajším partnerom Dušanom. Prečo sa postavila na stranu fešáka? To vysvetlila exkluzívne pre Odzadu.sk.

Brunetka má s televíznymi drámami bohaté skúsenosti, veď len nedávno bojovala o srdce ženícha Radka v šou Ruža pre nevestu. Dostala sa až do samotného finále, no počas svojho pôsobenia v zoznamovacej relácii si prešla aj niekoľkými nepríjemnými situáciami.

Teraz si už užíva pokoj z pohodlia domova, no občas sa vyjadrí k aktuálne prebiehajúcej reality šou Love Island, ktorá rozprúdila vášne na sociálnych sieťach.

Tentoraz Julie zaujala hádka medzi mladou influencerkou Dominique a jej partnerom Dušanom, ktorá sa rozpútala kvôli jednému názoru na zelené šaty.

„Ja si myslím, že Dušan nemal klamať a popierať, že to povedal. Tam nejaká moja kritika končí. Myslím si, že keď sa partnera pýtam, čo si myslí, tak očakávam jeho úprimnú odpoveď. Ja napríklad nechcem, aby mi môj partner klamal o tom, čo si myslí,“ ozrejmila Julie na margo toho, že Dominique zranilo, keď jej Dušan povedal, že zelená nie je jej farba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juli Hojdyszová (@julie__hojdyszova)

Podľa Julie však nešlo o urážku, ale skôr o otvorený a slušný názor, ktorý Dominique mohla prijať inak.

„A príde mi to hrozné, že bola dráma na tri dni (ak sa mýlim, opravte ma) kvôli tomu, že jej Dušan povedal niečo, čo sa jej nepáči. Podľa mňa musíme brať ohľad na to, že on jej to nepovedal škaredo. Povedal jej to milo, povedal, že to nie je jej farba. Nepovedal nič negatívne, neurazil ju, neponížil ju a nepovedal jej, že je škaredá.  A v tomto s Dušanom naozaj súhlasím – má na to svoj názor, a mal by si za ním stáť. Nesúhlasím však s tým, že jej tá farba nepristane,“ dodala modelka.

Nestojí na nikoho strane, ale s jasným názorom

Julie sa snaží byť objektívna a k nikomu sa vyslovene neprikláňa. Ako sa zdôverila exkluzívne pre Odzadu.sk, celú situáciu v šou Love Island vníma neutrálnym pohľadom.

Môj uhol pohľadu je taký, že sa úplne nechcem zastávať Dušana. Pretože mne sa úprimne nepozdávalo, že Dominique vyjadril nejakú empatiu, že tomu rozumie. Ale potom išiel za chalanmi a tam povedal, že je to povrchné. To mal povedať aj jej osobne,“ priznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dušan Kajaba (@dusan_kajaba)

Na druhej strane však cíti, že celý konflikt bol zbytočný a mohol byť rýchlo vyriešený.

„S čím súhlasím, je, že mi to prišlo ako zbytočná hádka kvôli tomu, že ona sa spýtala na nejaký názor, ale nechcela počuť pravdu, ale kompliment. Keby sa necítila dobre a chcela ten kompliment, tak mala povedať: Zlato, necítim sa dobre, môžeš mi nejakým spôsobom zvýšiť sebavedomie? Chcem sa cítiť krásna,“ navrhla Julie riešenie, ktoré by podľa nej zbytočný spor urovnalo.

„Ale nemyslím si, že je správne očakávať, že nám človek bude neustále skladať komplimenty, keď sa ho spýtame na úprimný názor,“ zhodnotila nakoniec Julie.

Zdroj: Instagram/julie__hojdyszova, Júlia Hojdyszová exkluzívne pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News