Farma

Aj Farma 16 dokáže byť nekompromisná a každý týždeň niekto musí odísť domov. Poslednou vyradenou je Sandra, ktorá sa podľa toho, čo sme videli na statku, nebojí povedať, čo si myslí. Čosi viac prezradila aj vo Farme X-tra, ktorú si môžeš pozrieť na webe markiza.sk. Tam sa tmavovláska vyjadrila k milostnému trojuholníku, ktorý zaujal celé Slovensko. Obzvlášť drsné slová povedala na adresu Kláry. 

Sandra mala na Farme menší konflikt s Ivkou, s ktorou sa pohádala kvôli jablku. Počas noci, keď sa takmer všetci súťažiaci odviazali na menšej párty, to vraj vyústilo až do fyzického napadnutia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teleráno (@telerano)

Umelá inteligencia Alica však túto kauzu nevidela ako skutočný problém. Tmavovláska si nakoniec po prehratom dueli musela zbaliť kufre a skončiť hru o tisíce eur.

Už za tých pár týždňov si však stihla všimnúť rôzne taktiky, ktoré si zvolili jednotliví konkurenti. Dokonca aj milostný trojuholník, ktorý je medzi Matúšom, Lenkou a Klárou vraj nie je čisto o romantických citoch.

Klárine city vraj nie sú úprimné

I keď nám Farma 16 v takmer každom diele ponúka dramatickú zápletku tejto trojice, nie všetko je vraj také, akoby sa mohlo zdať.

„K tomu môžem povedať len toľko, že Klára – u nej vidno, že tam nie sú nejaké city. Ja si myslím, že to hrá. Kláre sa v prvom rade páčia ženy. Myslím si, že Matúša má rada, ale len ako kamaráta. Myslím si, že tam určite nie sú nejaké romantické city. Je očividne vidno, že jej sa páčia ženy,“ ozrejmila Sandra.

Viacerí obyvatelia statku vraj iba hrajú svoju rolu, vďaka ktorej sa chcú v reality šou udržať čo najdlhšie. „Tam sú niektorí takí ľudia, nechcem povedať, že zúfalci. No Klára sa trikrát hlásila na Farmu. To už tiež niečo hovorí,“ dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Tmavovláska to zhodnotila nasledovne: „To znamená, že nebola dostatočne zaujímavá na Farmu 14, dostatočne zaujímavá na Farmu 15, tak sa musela prihlásiť na Farmu 16, aby ju zobrali.“

34-ročná kráska povedala, že ona sama sa predtým nikdy neprihlásila do žiadnej podobnej súťaže. „Takže tam sú naozaj ľudia, ktorí sa niekam chcú dostať. No keď sa už trikrát hlásiš na Farmu, tak to je už naozaj zúfalé. Ona sa tam naozaj chcela veľmi dostať a toto je len príbeh, ktorý tam chce držať,“ dodala nakoniec.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News