Influencer Samozvaný a Bergino

Fanúšikovia sú z tejto správy nadšení. Svoje emócie vyjadrili v komentároch pod poslednými zverejnenými príspevkami na Instagrame. Do rádia Europa 2 totiž mieri známy influencer. Môžeš sa teda tešiť na ešte väčšiu dávku srandy.

Pred dvoma rokmi nás šokovala influencerka Lula Almaksus, keď sme sa dozvedeli, že mieri do obľúbeného slovenského rádia. Nejakú dobu tam moderovala rannú reláciu Sketch Bros spolu s Oliverom Oswaldom a Samuelom Procházkom. Neskôr sme sa ale dozvedeli, že s touto prácou musela skončiť aj kvôli svojmu prvému tehotenstvu.

Obľúbený influencer bude súčasťou rádia Europa 2

Do rádia Europa 2 teraz mieri ďalší slovenský influencer. Ide o Samuela Miškova, ktorý prispieva na sociálne siete svojimi vtipnými videami a zaujímavými faktami. Prezentuje sa tam pod menom Samozvaný.

Oliver Oswald a Samuel Procházka svojho nového kolegu v štúdiu hneď museli vyskúšať. A samozrejme, že to všetko vzali s humorom. Tak, ako sme na nich zvyknutí. Z tejto úžasnej správy sa tešia aj fanúšikovia. Svoje nadšenie vyjadrili v komentároch na Instagrame obľúbeného slovenského rádia.

„Chceli by ste mať prvý deň v práci takýto? @samo_zvany tiež nechcel … Chalani Oliver a Samo ho spoločne s jeho bývalým šéfom Ľubošom nachytali,“ píše Europa 2 pod jedným z príspevkov na Instagrame. „Faaakt? Samozvaný? Tak to je topka … Milujem,“ teší sa fanúšik v komentári.

„A hot new bombshell enters the studio. Ako zvládol @samo_zvany svoje prvé mixovanie? V éteri ho budeš odteraz počuť každý pracovný deň od 9.00 do 12.00. Vitaj medzi nami,“ píše sa pod ďalším videom.

„Zvládol to na pána, veď už nie je nováčik. Veľmi som potešená z tejto dnešnej novinky. Welcome Mr. Bombastic Fantastic,“ teší sa fanúšik. „Dneska @e2sk bude z technických príčin mimo vysielania,“ zažartoval ďalší.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa EUROPA 2 (@e2sk)

Tešíš sa na Sama v rádiu Europa 2 aj ty?

Zdroj: Instagram/e2sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News