Farma
Instagram/voyo.sk/farmafans24

V reality šou Farma lietajú iskry jedna radosť. V milostnom trojuholníku však dochádza k poriadne prekvapivým situáciám. Ako informuje web markiza.sk, zbližovať sa začali už aj Lenka a Klára.

Ako to už na statku v šou Farma býva zvykom, každoročne vznikajú aj milostné páriky. Inak tomu nie je ani tentoraz. Už takmer od začiatku vysielania môžeme na našich televíznych obrazovkách sledovať dianie v prekvapivom milostnom trojuholníku.

Odohráva sa medzi bývalým hokejistom Matúšom, ku ktorému prejavovala náklonnosť aj mladá Ella. Netrvalo však dlho a jeho srdce si získala ďalšia farmárka. Práve on a Klára si už v šou vymenili viacero bozkov. Celá situácia sa ale zamotala, keď sa fešák po prvom dueli vyspal s Lenkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Toto všetko mu však Klára takmer ihneď odpustila a s farmárom začala budovať možno aj niečo viac. Podľa Alice mu mala dať dokonca tri posledné šance. Milostný trojuholník sa nám ale teraz opäť začal zamotávať a iskry možno lietajú aj medzi babami.

Prvá ženská láska v reality šou Farma?

Ako informuje markiza.sk, práve Klára a Lenka sa začali zbližovať viac, možno aj vďaka ich románikom s Matúšom. Aj keď si spočiatku príliš nerozumeli, teraz je všetko inak. Klára sa netají tým, že je bis*xuálka a po dueli to medzi ňou a Lenkou začalo skutočne iskriť.

Dievčatá sa spoločne odviazali pri popíjaní a v následnom priznaní samotná Lenka poriadne prekvapila. „Ja by som povedala, že začínam mať rada Kláru, čo som ju vôbec nemala rada. Nie som hadica, ja som jej to povedala, že ju nemám rada. Podľa mňa je najviac s*xi z dievčat,“ priznala.

Po jej prehlásení samotná Klára dlho nezaháľala a Lenke venovala vášnivý bozk. V milostnom trojuholníku tak bezpochyby došlo k poriadnej zápletke. Bude zaujímavé, čo na túto situáciu povie samotný Matúš.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News