Exfarmár Timo

Exfarmár Timo sa v exkluzívnom rozhovore pre Odzadu.sk pochválil s obrovskou novinkou. Podarilo sa mu niečo, z čoho sa neuveriteľne teší. Veľké plány má aj so svojom priateľkou Sárou, ktorú spoznal na statku v predošlej sérii obľúbenej šou. Čo chystajú?

Timotej „Trasliak Puchoň bol výraznou osobou v šou Farma 15. Odvtedy už však ubehol rok a za ten čas sa v jeho živote stihlo zmeniť skutočne veľmi veľa, hoci je skromný.

„Ahojte 😊 V prvom rade by som rád pozdravil čitateľov Odzadu.sk. V podstate v mojom živote sa toho ani veľa nezmenilo. Po Farme som sa vrátil do svojho bežného života. Usilovne som makal na svojom debutovom albume, fotil a ešte popritom aj jazdím ako Bolt taxikár,“ prezradil nám.

Dodal, že niekedy je to pre neho naozaj náročné, keďže má nabitý program, spí iba niekoľko hodín, ale verí, že sa mu to raz vráti. „Makám na svojich snoch a zarábam kde sa len dá. Ako sa vraví, peňazí nie je nikdy dosť, a hlavne pri mojich snoch,“ priznal so smiechom.

Exfarmár Timo má veľkú novinu

Veru, že teraz sa mu jeden sen splnil. Po viac ako roku tvrdej práce vydal debutový album a onedlho ho čaká krst. Krstným otcom pritom bude raper Majself. Ako k tomu došlo? „Popravde tomu ešte stále neviem uveriť,“ priznal nadšene. „Album nájdete na všetkých streamovacích platformách pod menom Trasliak – Žltá Ruža,“ skonkrétnil. Ďalej nezabudol poďakovať kamarátom Sickymu a Dyovi zo Shakalaka, ktorí mu pomohli s nahrávaním.

„27. 9. 2024 ma čaká môj prvý koncert v Cíferi na Štadióne, kde bude zároveň aj krst albumu. Môžete sa tešiť aj na niekoľko hostí, ktorí tam so mnou vystúpia,“ prihovoril sa fanúšikom. Bude tam teda aj spomínaný slovenský raper.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Rozhovory