Slafkovský a Vobecká
Instagram/_slafkovsky_/vobeckaveronika

Známa česká influencerka a Juraj Slafkovský spolu mali randiť už pred časom. Práve ona teraz poriadne prekvapila. Video na TikToku totižto prezrádza, že si za hokejistu už mohla nájsť náhradu.

Veronika Vobecká je česká influencerka, ktorá údajne randila s obľúbeným slovenským hokejistom Jurajom Slafkovským. Ako ona sama priznala, po zdieľaní ich spoločného záberu to nemala vôbec jednoduché. Teror od športovcových fanúšičiek vraj zažívala aj po rozchode.

Ich spoločnú uniknutú fotku postrehol aj zámorský portál Hockey30, ktorý začal hovoriť o posadnutosti. Veronika si mala vytvárať fotomontáže a na jednom z profilov si vraj svoje priezvisko zmenila na Slafkovská. Ako sa však ukázalo, tento účet nemala vytvoriť ona, ale niektorá z jej fanúšičiek a zahraničný portál sa teda dosť „sekol“.

@v._slafkovska

#fypp #slafkovsky #vobecka #what vysvetlenie plss

♬ WTF (feat. Amber Van Day) – HUGEL

Slafkovský aj Vobecká išli vlastnou cestou

Juraj Slafkovský je aktuálne šťastný po boku kanadskej modelky Angélie Bourgeois-Pelletier. Práve táto kráska sa len nedávno prestala skrývať a ich nový vzťah mohli potvrdiť hneď viaceré spoločné zábery. S Jurajom zdieľala fotku z Turecka a ukázala aj slovenské halušky či pirohy. Zdá sa teda, že Juraj skutočne našiel lásku práve v zahraničí, kde aj pôsobí.

Svojím novým videom na TikToku prekvapila mnohých fanúšikov aj Veronika Vobecká. Zamilovaná totižto môže byť už aj táto influencerka. „Počkaj, čo? Niečo mi uniklo?“ spýtala sa sledovateľka v komentári.

Veronika totižto pridala video s akýmsi vysokým fešákom, s ktorým sa drží za ruku. K príspevku pridala aj zamilovanú českú pesničku Povídej od Petra Nováka. To, že môže ísť skutočne o jej priateľa, mohol prezradiť aj ich spoločný bozk. Kto je však mužom na videu, zatiaľ nie je jasné. Veronika nič viac na TikToku, ani Instagrame nezdieľala.

@vobecka

💒

♬ Povídej – Petr Novak

Zdroj: TikTok/vobecka

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News