Znamenia, ktoré pôsobia najmenej priateľsky.

Iste si sa už niekedy stretla s tým, že niekto na teba zapôsobil priateľsky viac, iný zas menej. Prvý kontakt s ľuďmi vôkol nás je často veľmi dôležitý, no nemali by sme mu vždy prikladať plnú váhu. Mohli by sme si to totižto časom aj vyčítať. Astrológia hovorí aj o tých znameniach zverokruhu, ktoré na nás môžu pôsobiť spočiatku menej priateľsky, no v ich vnútri sa napokon skrýva niečo iné. O ktoré ide?

Znamenia, ktoré pôsobia najmenej priateľsky

Znamenia Baran a Býk

Baran

Baran je známy svojou asertivitou či smelosťou. Aj napriek tomu, že osoby tohto znamenia sa radia medzi veľkých vodcov a neuveriteľne lojálnych priateľov, môžu sa občas zdať veľmi konfrontační alebo netrpezliví. Ich súťaživá povaha môže niekedy viesť k stretom s ostatnými, no v skutočnosti skrývajú pod povrchom svoje vrúcne srdce a dobré úmysly.

Býk

Býk sa často spája so stabilitou a spoľahlivosťou. Tieto bytosti však dokážu byť aj veľmi tvrdohlavé a odolné voči zmenám. Cenia si síce lojalitu a priateľstvo, no môžu mať problémy s vyjadrovaním svojich emócií alebo prispôsobovaním sa novým situáciám. Uprednostňovanie rutiny a predvídateľnosti môže niekedy spôsobiť ich neprístupnosť a malú dávku flexibility.

Tieto 4 znamenia si naplno užívajú daný okamih. Na zajtrajšok totiž nikdy nemyslia. O ktoré ide, sa môžeš dozvedieť v tomto našom článku.

žena
zdroj: Pexels/George Frewat

Znamenia Škorpión a Kozorožec

Škorpión

Škorpión vyniká svojou intenzitou a vášňou, ktorá môže byť ako podmanivá, tak i zastrašujúca. Zatiaľ, čo títo ľudia sú veľmi lojálni k tým, na ktorých im záleží, môžu byť tiež tajnostkárski a nedôverčiví voči ostatným. Ich tendencia prechovávať zášť a snažiť sa o pomstu môže spôsobiť, že budú pôsobiť nepriateľsky alebo pomstychtivo. Pod ich tvrdým zovňajškom sa však v skutočnosti skrýva hlboko citlivá a lojálna duša.

Kamarátstvo s výhodami sa hodí týmto dvojiciam znamení. Vo vzťahu by však pohoreli. O ktoré dvojice ide, sa zas dočítaš TU.

Kozorožec

Kozorožec je často vnímaný ako ambiciózny a disciplinovaný jedinec, ktorý sa zameriava na dosiahnutie svojich cieľov. Aj napriek tomu, že títo ľudia môžu pôsobiť seriózne alebo rezervovane, vo svojich vzťahoch si cenia lojalitu a tvrdú prácu. Snaha o úspech však môže niekedy zatieniť ich medziľudské zručnosti, vďaka čomu nebudú pôsobiť na svoje okolie príliš priateľsky.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy