5 znakov, že je jeho záujem len povrchný: Síce ho priťahuješ, no nemiluje ťa

Láska môže vyzerať občas zložito a to najmä vtedy, ak sa nevieš vyznať v partnerových citoch. Toto je 5 znakov, ktoré ti poukážu na to, že ho síce priťahuješ, no v skutočnosti ťa nemiluje. 

Chceš zistiť, či je jeho láska k tebe úprimná alebo ťa len ťahá za nos? Toto je 5 znakov, ktoré ti to odhalia.

Radšej sa ťa dotýka

Ak tvoj partner kladie dôraz hlavne na fyzickú stránku vzťahu a nedáva prílišný priestor citom, je to jeden zo znakov, že ho priťahuješ. Vzťah, kde chýba úprimná láska a prejavovanie citov, môže v konečnom dôsledku dopadnúť veľmi zle. V našom článku TU sa dočítaš o tom, ako naučiť partnera to, aby prejavoval city.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nezoznamuje ťa s jeho blízkymi osobami

Ak ťa muž nezoznámi so svojimi priateľmi, rodinou, ani ťa nezahrnie do svojich plánov, je to jasný znak, že vzťah neberie vážne. Keď niekoho miluješ, chceš s ním zdieľať celý svoj život, svoje záľuby a plány do budúcnosti, ak to teda nerobí, zrejme to nemyslí tak vážne ako ty.

Nechce ťa hlbšie spoznávať

Láska sa zakladá aj na tom, že sa navzájom spoznávate. Ak sa nezaujíma o tvoje názory, pocity, alebo sa nikdy nepýta na tvoju minulosť, je to signál, že jeho záujem nie je až tak silný. Muži túžia po tom, aby mohli ženy spoznávať, ak o to nemá záujem, jeho city nie sú také, akoby mali byť.

Vyhýba sa záväzkom

Muži, ktorí necítia lásku či zamilovanosť, sa často vyhýbajú záväzkom. Ak máš pocit, že sa snaží udržiavať vzťah na istej nezáväznej úrovni, zrejme nemá vážne úmysly. Chlap, ktorý je skutočne zamilovaný, urobí všetko preto, aby bola jeho žena šťastná.

Má tajomstvá a hrá to na nedostupného

Chceš zistiť, či ťa miluje alebo nie? Chlap, ktorý sa hrá na nedostupného, a ktorý sa ti s ničím nezveruje, to jednoducho robiť nechce. Uvedom si, čo o ňom vieš, a ak je toho málo, nie je to dobré znamenie. Úprimne sa s ním porozprávaj a zisti, na čom si.

Niekedy je ťažké zistiť, či ťa niekto skutočne miluje alebo to len hrá. Pamätaj, ten, kto ťa chce, urobí všetko preto, aby s tebou bol, a všetko ostatné sú len výhovorky.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating