Dunaj, k vašim službám

Do seriálu Dunaj, k vašim službám si to namierila nová postava. Ako sama herečka povedala pre web markiza.sk, stalo sa to „5 sekúnd po hodine dvanástej“. Túto postavu totiž mala hrať iná herečka. V jednom ohľade však môže nahradiť Malvínu, ktorú si v dobovej ságe zahrala Anička Jakab Rakovská.

Siedma séria seriálu Dunaj, k vašim službám je v plnom prúde. Práve včera večer sme na televíznych obrazovkách mohli vidieť už 7. epizódu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Do seriálu Dunaj, k vašim službám prišla nová tvár

Hoci sa v deji aktuálne dejú prevažne len tie zlé veci, konečne doň vstúpilo aj kúsok „slnka“. A to v podobe novej postavy. Do obchodného domu Dunaj ako veľký víchor prišla Alenkina sestra Marína. Hrá ju začínajúca televízna herečka Anna Hroboňová. Pre web markiza.sk prezradila, čo sa v seriáli teda bude diať.

„Je to dievča z dediny, ktoré prichádza do veľkého mesta a snaží sa preraziť. Len nevie úplne, ako to v tom meste funguje. A preto sa často zamotá do niečoho, čo ani nečaká,“ prezradila herečka. Dodala, že s Alenkou bude mať sesterský vzťah. „Majú spolu veľa srandy, vedia sa aj napomenúť. Často nie láskavo, ale predsa len to láskavo myslia,“ dodala.

Nahradí táto postava Malvínu?

Ako sme už mali možnosť vidieť, pôjde o postavu, ktorá do deja prinesie dávku humoru, smiechu a takzvanej „premotivovanosti“. A práve v tom môže Anna nahradiť herečku Aničku Jakab Rakovskú, ktorú si diváci veľmi obľúbili práve vďaka humoru, ktorý prinášala na naše televízne obrazovky prostredníctvom Malvíny. V seriáli Dunaj, k vašim službám ale skončila už v piatej sérii.

„Budem tak cielenejšie rebelská. Lebo Alenka rebeluje tiež, ale vždy sa to stane nejakým nedopatrením a ja pôjdem priamo do rebélie,“ odhalila. Ponuka zahrať si v tomto obľúbenom seriáli k nej ale prišla trošku neskôr. „Počula som, že to bolo v hodine dvanástej, alebo tak päť sekúnd po, lebo túto postavu vraj mala dostať nejaká iná herečka. Pre mňa je to prvá taká veľká príležitosť v televízii,“ uviedla.

A síce sa trochu obávala, ako ju príjmu kolegovia v Dunaji. Napokon však bol tento strach neopodstatnený a všetkých si veľmi obľúbeila. Dokonca sa pozná s Petrou Dubayovou. Sú spolužiačky a dobré kamarátky. „Som rada, že ju môžem ešte viac spoznať práve skrz Dunaj,“ priznala s úsmevom.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News