Nedostupná

Vo vzťahu nemusíš robiť presne to, čo ti partner povie. Niekedy sa môžeš správať aj nedostupne a ukážeš mu tak to, že si nenecháš „skákať po hlave“. Ak máš svoje zdravé hranice, je to dobré znamenie. Toto je 5 výhod toho, prečo sa oplatí, že niekedy budeš nedostupná.

Buduješ si rešpekt

Ženy, ktoré na všetko pritakávajú, sa postupom času stanú obmedzované, pretože ich partner vie, že si to môže dovoliť. Keď si vždy k dispozícii a robíš všetko, čo tvoj frajer chce, môže to viesť k tomu, že to bude brať ako samozrejmosť. Ak si však stanovíš hranice a ukážeš, že máš aj svoje vlastné potreby a záujmy, partner si ťa začne viac vážiť. Pamätaj, zdravá nedostupnosť buduje rešpekt.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Máš svoje tajomstvá

Ak urobíš všetko, čo povie, môže sa stať, že stratíš svoju ženskú iskru. Použi tajomné zvádzanie. Občas môžeš svoju polovičku aj jemne ignorovať, aby si nemyslel, že ťa má v hrsti. TU sa dočítaš o tom, ako naopak vzbudiť záujem u muža, ktorý ťa začal ignorovať.

Máš zdravé sebavedomie

Nemusíš robiť všetko, čo od teba očakáva, aby si si udržala jeho lásku alebo záujem. Nezahoď svoju originalitu a stoj si za svojím názorom, pretože práve vďaka tomu si udržíš zdravé sebavedomie, ktoré musí pozostávať z lásky, úprimnej komunikácie a vďačnosti.

Tvoja polovička si ťa bude viac vážiť

Keď si nedostupná, partner si začne viac uvedomovať tvoju hodnotu. Nezabúdaj na to, že tvoj čas nie je samozrejmosť. Ak mu nedáš to, čo chce, uvedomí si to, čo mal.

Menšia šanca, že zažiješ vyhorenie

Ak patríš medzi ženy, ktoré radšej nepovedia nič, ako by mali partnerovi ublížiť, nie je to dobré. Stoj si za svojím názorom a nepotláčaj emócie, pretože inak sa môžeš dostať do emocionálneho vyhorenia. Ak sa ti niečo nepáči, nebuď ticho.

Byť nedostupná vo vzťahu nie je o ignorovaní alebo odmietaní partnera, ale o tom, že si stanovíš zdravé hranice a budeš si vážiť svoj vlastný čas či potreby. Pamätaj, nikto nemôže určovať, ako sa máš správať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating