Cynthia Tóthová

Influencerka Cynthia Tóthová bola zase raz v podcaste SNAMI, ktorý ale už je dostupný len na platforme Herohero. Oski Barami však na svojom Instagrame zverejnil úryvok z tejto epizódy. Známa kráska v ňom hovorí o tom, ktorú ženu nedávno v stories označila za hada. A fanúšikovia si myslia, že vedia, o koho ide. Fergie to podľa nich nie je. 

Už ubehol mesiac odvtedy, čo Cynthia Tóthová verejne oznámila rozchod so Separom. Malo to prebehnúť v dobrom, no fanúšikovia si potom všimli, že to neznáša úplne v pohode, čo aj sama potvrdila. Pár týždňov po oficiálnom oznámení konca vzťahu sa influencerka vybrala na hypnoterapiu. Aj po tomto zážitku priznala, že si myslela, že už je vyliečená, no vnútri ešte nebola. A je odhodlaná spraviť všetko pre uzdravenie samej seba.

Krátko po rozchode fanúšikovia začali špekulovať a Separa spájali s Frederikou z Ruže pre nevestu. Dokonca si spolu mali užiť dovolenku. Obaja však vyvrátili, že medzi nimi niečo je. Medzitým Cynthia Tóthová v stories na Instagrame zverejnila veľavravný odkaz. Sledovatelia teda diskutovali o tom, komu ho poslala. Okrem Fergie padlo aj meno Teri Pallová.

Koho Cynthia Tóthová označila za hada?

Influencerka prelomila mlčanie v podcaste SNAMI. „Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom … Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ opísala vo videu, ktoré na Instagrame zverejnil Oski Barami.

„Ja som to vycítila, že sa chce so mnou baviť kvôli tomu, že buď som jeho frajerka, alebo sa chce udržať medzi takýmito ľuďmi,“ pokračovala. „Ona je totálna famehunterka,“ dodala.

Oski sa jej potom spýtal, či sa s ňou Separ začal stretávať. „Ja neviem, čo s ňou má, ale viem … Zo všetkých strán sa ku mne dostávalo – už mi nehovorte nikto nič – že hej,“ prekvapila Cynthia. Ešte uviedla, že spomínaná osoba využila situáciu, je to otrasné a nikdy by niečo také neurobila.

Ľudia v komentároch pod príspevkom opomínajú najmä jedno meno. „Teri Pallová,“ uviedla fanúšička. „A čajka si spievala pesničku, čo bola pre Cynthiu, jak keby bola pre ňu. Karma je zdarma, na toto si ešte počkám,“ dodala ďalšia. „Čajka sa hneď musí natočiť v jeho aute, aby nenápadne dala všetkým najavo, že je to ona. Hnooj, ale chyba chlapa, že ide týždeň po rozchode za takou tupou žumpou,“ uviedol sledovateľ.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Oskar Barami (@oskibarami)

„Teri Pallová. Dnes som ich spolu videla,“ prekvapila fanúšička v komentári. „Jasné, že Pallová … Separ ju followuje ako jednu z mála žien,“ vydedukovala ďalšia. Niekoľko ľudí dokonca Cynthii vyjadrili podporu.

Zdroj: Instagram/oskibarami

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News