Boráros a Jákliová

Gábor Boráros a Monika Jákliová sa podľa informácií portálu Topky.sk mali rozísť. Fitnesska sa už dokonca vraj stretáva s iným známym mužom. Nasvedčovať tomu majú ich príspevky, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach. 

Pred viac ako dvoma rokmi celé Slovensko šokoval rozchod známeho páru. Gábor Boráros mal svoju partnerku podvádzať v období, kedy ona bola v pôrodnici a na svet privádzala ich spoločnú dcérku Zoru. Známy MMA zápasník sa k tomu dokonca aj priznal.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Dvojica to však napokon medzi sebou urovnala a znovu sa dali dokopy. Dokonca sa spolu objavili v českej Zámene manželiek, kedy nám ukázali, ako ich rodina funguje. Fanúšikov si totiž príliš do súkromia nepustia. Zakrátko si dokonca zahrali aj v maďarskej šou.

Teraz sa však zdá, že všetkému je koniec. Podľa informácií portálu Topky.sk sa Boráros a Jákliová rozišli. Sympatická blondínka sa už dokonca má stretávať s iným mužom. Ide o známeho barbera.

Boráros a Jákliová sa vraj rozišli

Adrian Križan ešte prednedávnom tvoril pár so Žanetou Ladičovou, ktorá sa na sociálnych sieťach prezentuje pod menom Perla Mozambiku a je to dobrá kamarátka Zuzky Strausz Plačkovej. Teraz však má byť všetko inak.

„Perlin exfrajer už naháňa Moniku Jákliovú od bojovníka Gábora Borárosa,“ píše portál Topky.sk, ktorý túto informáciu postrehol na sociálnych sieťach, ktorými údajne koluje. To, že to môže byť pravda, majú nasvedčovať príspevky na Instagrame Adriana a Moniky.

„Najprv Adrian zverejnil video, na ktorom vidno ženskú ruku s výraznými prsteňmi, aké nosí Monika, neskôr sa pochválil veľkou kyticou ružových ruží. Presne také isté napokon vo svojom príbehu na sociálnej sieti Instagram zverejnila aj fitnesska. Je teda evidentné, že ich dostala od známeho barbera,“ uviedli Topky.sk.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Tak čo myslíš, je to pravda?

Zdroj: Topky.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News