Jovinečko
Instagram/biankarumanova/jovipoint

Filip Jovanovič alias Jovinečko mnohým vyrazil dych. Ako totižto informuje portál casprezeny.sk, na Instagram pridal inzerát týkajúci sa výpomoci do kuchyne vo svojom podniku. Po zhliadnutí platu sa mu začali ozývať manažéri či dokonca lekári. 

Jovinečko je úspešný už v mladom veku

Jovinečko patrí k jedným z najobľúbenejších influencerov. Jeho vtipné videá či paródie si obľúbilo naozaj obrovské množstvo ľudí. Len nedávno si takto vystrelil napríklad aj z Kristi, ktorá aktuálne hľadá lásku v Love Islande.

Pravdepodobne vieš, že Jovinečko si život skutočne užíva. Okrem vtipných skečov môžeš na jeho sociálnych sieťach sledovať napríklad aj zábery z dovoleniek. Pred pár dňami sa tam takto objavilo aj video z Japonska, kde poriadne prekvapil svoju priateľku Bianku Rumanovú. Rozhodol sa totiž, že pred ňou pokľakne.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bianka Rumanová (@biankarumanova)

25-ročnému Filipovi sa darí nielen na sociálnych sieťach, ale aj v podnikaní. Okrem tepovacej firmy Jovitep, s ktorou začínal, aktuálne vlastní aj bistro Jovipoint. Práve do svojej druhej prevádzky teraz hľadá výpomoc. Ako informuje portál novycasprezeny.sk, inzerát pridal priamo na svoj instagramový profil.

Po zverejnení platu sa mu ozývajú manažéri či lekári

Naša kuchyňa HĽADÁ POSILU! Baví ťa gastro, si zodpovedný, čistotný, precízny a chceš prácu v mladom kolektíve? Zašli svoje CV do 13. 9.,“ napísal. Ako ďalej opísal, v Jovipointe sa pracuje na „krátky a dlhý týždeň“. Za výpomoc do kuchyne ponúka až 1 650 eur v čistom. K tomuto platu Jovinečko pridáva aj ďalšie odmeny, avšak ako zdôraznil, ľudí bez skúseností v danom odbore nehľadá.

Keďže skutočne nejde o pozíciu šéfa, ale len výpomoc do kuchyne v bistre, kde sa pripravujú palacinky alebo drobné pochutiny, plat zaskočil naozaj mnohých Slovákov. Ako ďalej sám Jovinečko priznal, po zverejnení ponuky sa mu začali ozývať manažéri, psychológovia či dokonca lekári, ktorí nie sú takto dobre ohodnotení.

„No a teraz sa na to pozrime, keď dokážu palacinky, matcha, kávičky, sendviče zarobiť na takúto výplatu, s tým, že máme ešte aj zisk v bistre. Inak, aj to je už úspech, že s nám to podarilo rozbehnúť, ale to je jedno. Že takéto veci, úplne že základné vedia zarobiť na takúto výplatu,“ uviedol Jovinečko.

Školení ľudia sú šokovaní, tak mi povedzte, kde sú tie peniaze v týchto … Však koľko stoja zákroky alebo hocijaké psychologické sedenia? Ja neviem, však to sú omnoho väčšie položky. Je mi to strašne ľúto, ako je to rozdelené a akí sú ľudia,“ povedal nechápavo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Jovanovič (@jovinecko)

Zdroj: casprezeny.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News