Farma

Šou Farma 16 sa v posledných odvysielaných epizódach dočkala situácie, ktorá sa na statku ešte nestala. Matúš a Lenka sa opili a vyspali sa spolu. Klára, ku ktorej má fešný športovec blízko, mu ale odpustila prirýchlo, čo môžeš vidieť aj vo videu na Instagrame. Detailne to tiež rozobral Michal Totka s komikom Matejom Makovickým v relácii Farma X-tra, ktorej záznam nájdeš na webe markiza.sk.

Milostný trojuholník v šou Farma 16

V nedeľu sa po dueli odohrali zaujímavé situácie. Matúš a Klára sa konečne porozprávali o tom, čo k sebe cítia. Zakončili to bozkom. Lenže ona potom išla spať a o chvíľu nato sa bývalý hokejista vyspal s Lenkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Matúš tak na druhý deň musel riešiť veľký problém. Kláre sa svoj prešľap snažil vysvetliť. „Myslím si, že je správne sa s tebou o tom porozprávať a povedať, že neviem, čo sa dialo a že aj keď sa dačo dialo, že to pre mňa nič neznamenalo. Teba mám stále rád. Nechcem, žeby som ti tým nejako ublížil, ale proste, asi som … Neviem … Takže ti chcem povedať, že asi som fakt dačo včera do**bal,“ priznal atraktívny brunet.

Hoci Klára predtým hovorila o tom, že mu tak rýchlo neodpustí a bude sa k nemu správať nepríjemne, zdá sa, že opak bol napokon pravdou.

„Naozaj sa mi veľmi páči, aký zachoval voči tomu postoj. Teda, že je otvorený, úprimný. Teda, berie na seba zodpovednosť, čo ma naozaj veľmi prekvapilo,“ uznala Klára. „Si svojprávny človek, môžeš si robiť, čo chceš. Ja ti nemôžem stáť za oné … Nemôžem sa na teba ani hnevať. Jediné, čo ma na tom serie je to, že pár hodín predtým si ma bozkával,“ povedala Matúšovi.

Čo o milostnom trojuholníku na statku povedal Matúšov kamarát a čo si o tom myslia diváci?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News