Love Island

Tak toto asi nečakal nikto z nás. Do šou Love Island Česko & Slovensko 4 mieri kamarát bývalej účastníčky. Niečo sa o ňom môžeš dozvedieť na webe markiza.sk. A čo si o tomto novom bombshellovi myslia diváci v komentároch na Instagrame?

Štvrtá séria šou Love Island je v plnom prúde. Aktuálne sa vysiela už druhý týždeň, no zdalo by sa, akoby to bolo oveľa dlhšie. Už sa tam totiž stihlo udiať pár naozaj šokujúcich a zásadných vecí.

Hoci sa o tom povrávalo už predtým, na Kanárskych ostrovoch nás prekvapil príchod českej influencerky Dominique Alagia, ktorá ale fanúšikom v šou veľmi nesadla. Potom sme boli v šoku, keď prišiel Dano a priznal, že jeho expartnerkou je víťazka Laura z prvej série. V pomykove sme zostali aj z jeho príbehu. Svojim súperom a divákom vyrozprával, ako sa s blondínkou rozišli.

Práve pred pár hodinami sa zase začali šíriť špekulácie, že Anet, ktorá už stihla vypadnúť, doma čakal priateľ. Údajne sa zoznámili tesne pred nástupom do vily, no krásna blondínka už nemohla odstúpiť, lebo by musela zaplatiť vysokú pokutu. Z oficiálneho zdroja to však ešte neodznelo. Nuž, ktovie, kde je pravda.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Strba (@adamstrba)

Do šou Love Island mieri známy fešák

Love Island teraz vytiahol z rukáva ďalší tromf. Fanúšikov a súťažiacich šokoval príchod nových bombshellov do vily. Jeden z nich ti ale je určite povedomý. Lásku si do šou išiel hľadať vtipný Adam Štrba, ktorý sa ešte donedávna kamarátil s Mirkou z Ruže pre nevestu a ľudia ich spájali aj po romantickej stránke. Po kliknutí SEM sa dozvieš, prečo to medzi nimi skončilo.

Okrem nej je priateľom Ráchel, ktorá v Love Islande hviezdila minulý rok a z jeho účasti v zoznamovacej relácii sa veľmi teší.

„Tento 24-ročný content creator má nekonečný zmysel pre humor a pozitívnu energiu. Od Love Islandu si sľubuje veľkú životnú zmenu a aj to, že nájde pravú lásku,“ píše sa pod príspevkom na Instagrame. Adam ešte v dokrútke, ktorú nájdeš na webe markiza.sk povedal, že si chce nájsť dievča, ktoré by ho „skľudnilo“. To mu hovorí mama už pár rokov. Okrem toho si do vily priniesol aj tajnú zbraň – masážnu pištoľ.

„Teraz začína šou,“ teší sa Ráchel v komentári na Instagrame. „Dones domov Aladžu, more,“ píše Oski Barami. „No tak toto bude brutál,“ myslí si fanúšička.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

A síce sa viacero divákov teší, väčšina nešetrí kritikou. „Toto je stále o láske. Alebo ste si z toho spravili iba šou a robíte z toho komédiu a naháňate čísla?“ píše sa v jednom z komentárov. „Najhoršia séria. Influencer Island,“ uviedol fanúšik. „To je hrozná komédia tento rok,“ dodal ďalší. „Ja to tento rok nefeelujem,“ priznal ešte jeden. „Prečo tam pchajú samých influencerov?“ pýta sa diváčka.

A čo si o Adamovej účasti v šou Love Island myslíš ty?

Zdroj: Instagram/loveislandcs, markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News