Príťažlivé znamenia

Určite si už vo svojom živote stretla niekoho, kto ihneď zaujal tvoju pozornosť. Ak by nemal v sebe niečo výnimočné, nebolo by tomu tak. Astrológia tvrdí, že niektoré znamenia zverokruhu sa radia medzi tie, ktoré v sebe nosia až priam magnetickú príťažlivosť. Je to ich dar od samotných hviezd. Máš vo svojom okolí aj ty takého človeka?

Najpríťažlivejšie znamenia zverokruhu – Lev, Škorpión

Lev

Levom vládne Slnko, čo je jeden z dôvodov, prečo sa radia medzi prirodzených vodcov. Vyžaruje z nich sebadôvera a charizma vďaka čomu sú neuveriteľne príťažliví. Milujú byť v centre pozornosti a majú talent na to, aby sa ostatní okolo nich cítili výnimočne.

Ich magnetická osobnosť pramení zo skutočnej láskavosti a štedrosti. Levy sú vždy pripravené podať pomocnú ruku a ich slnečná povaha spôsobuje, že ľudia vyhľadávajú ich spoločnosť. Poznajú totiž spôsob, ako urobiť život ostatných jasnejším a vzrušujúcejším.

Tieto 4 ženské znamenia sú spomedzi všetkých najprísnejšie. Nezahrávaj sa s nimi. TU zistíš, o ktoré ide.

Ryšavá žena
zdroj: Pexels/Danik Prihodko

Škorpión

Osobám tohto znamenia vládne Pluto. Sú známe svojou hlbokou a intenzívnou povahou. Škorpióni majú auru tajomna, ktorá fascinuje všetkých okolo nich. Ich magnetická osobnosť je často popisovaná ako hypnotická, preto je od nich ťažké odvrátiť pohľad.

Sú to vášniví, odhodlaní a lojálni jedinci, ktorí dokážu byť fascinujúci i zastrašujúci zároveň. Dokážu v človeku vyvolať pocit, že je jedinou osobou v miestnosti. Podľa astrológov ich práve táto magnetická schopnosť robí výnimočnými priateľmi a vodcami.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy