žena

Pred nami je ďalší septembrový týždeň, ktorý so sebou nesie krásne správy. Týkajú sa nielen oblasti lásky, ale i práce. Núdza nebude ani o milé prekvapenia a skvelé príležitosti, ktorých sa bude treba chopiť. Horoskop hovorí, že na niekoho dokonca čaká blízkosť výnimočnej osoby. Patríš medzi tieto štyri šťastné znamenia aj ty?

Znamenia, ktoré čaká krásny týždeň

Lev – ohnivé znamenie zverokruhu

Počas nastávajúceho týždňa planéta Merkúr opustí tvoje znamenie, aby sa presunula do znamenia Panny. Nemaj strach, nedotkne sa ťa to žiadnym spôsobom, práve naopak. O milé prekvapenia nebude núdza a príjemné správy môžu prísť aj do oblasti práce. Počas utorka a stredy sa na teba usmeje krásny Mesiac a prinesie ti šťastie. Aj v láske sa o krásne chvíle postará dobre vyzerajúca Venuša.

Panna – zemské znamenie zverokruhu

Horoskop hovorí, že počas utorka dosiahne planéta Merkúr Slnko, ktoré je v spojení s tvojím znamením. Tým sa ti otvára obdobie veľkých príležitostí, ktorých sa musíš chopiť. Pokiaľ ťa v poslednom období sprevádzali nejaké ťažkosti, teš sa na zmenu. V týchto dňoch k tebe prídu novinky, vďaka ktorým pochopíš, ktorá cesta je pre teba tá najlepšia.

Septembrové astrologické udalosti so sebou nesú mnoho správ. Na ktoré by si sa mala pripraviť, zisíš TU.

žena
zdroj: Pexels/Dominika Roseclay

Vzdušné znamenia zverokruhu

Váhy

Planéta Venuša v konjunkcii ti aj naďalej prináša lásku do popredia tvojho života. Núdza o krásne emócie nebude ani počas nastávajúceho týždňa. Blízkosť výnimočnej osoby ti pomôže zabudnúť na starosti a únavu, ktoré pochádzajú z oblasti práce. Romantický Mesiac ti zasvieti na oblohe počas soboty, kedy zažiješ chvíle, na ktoré sa len tak ľahko nezabúda.

Vodnár

Počas ďalšieho týždňa už nebude planéta Merkúr v opozícii voči tvojmu znameniu. Veci sa začnú hýbať smerom vpred, a to predovšetkým na pracovisku. Vďaka priazni Venuše si budeš môcť vydýchnuť aj v oblasti lásky. Hviezdy ťa nabádajú k tomu, aby si odložila starosti z posledného obdobia a začala si opäť užívať slasti života a predovšetkým lásku samotnú. Super šťastný Mesiac, ktorý sa nachádza v tvojom znamení, ti zasvieti počas víkendu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy