Mama na prenájom

Nová sezóna seriálu Mama na prenájom včera večer oficiálne odštartovala a okamžite vzbudila rozruch. Prvá epizóda priniesla množstvo zaujímavých momentov a dramatických zvratov, ktoré vzbudili živé diskusie na sociálnych sieťach. Divákom sa na pokračovaní rodinného príbehu však niečo nepozdáva.

Na Instagrame sa objavilo množstvo komentárov, ktoré svedčia o veľkom záujme a nadšení, ale aj o určitých kontroverziách. Fanúšikov zasiahol najmä rozchod Eda a Beaty.

Zatiaľ čo ryšavka začína nový život s Petrom a navrhla mu, aby sa k nej nasťahoval, Edo si v schránke našiel rozvodové papiere. Snaha, ktorú vynaložil do ich vzťahu, sa mu tak vôbec nevrátila späť.

Medzi verejnosťou to vyvolalo zmiešané pocity. „Celý seriál je fajn, iba jedna vec mi nesedí – rozchod Eda a Beaty,“ napísal divák. Tento názor s ním zdieľajú viacerí, pričom mnohí fanúšikovia nemajú radosť z vývinu postavy, ktorú stvárňuje herečka Kamila Heribanová.

Beáta zožala veľkú kritiku

Mama rozkošnej Zuzky už nepatrí medzi obľúbencov seriálu Mama na prenájom.

„Musím povedať, že Beáta je pre mňa momentálne najmenej sympatická postava v seriáli. Chce začať nový život s Petrom, ale nevadí jej, že to všetko finančne ,podporuje‘‘ ešte stále jej zákonitý manžel Edo. Mala by sa za seba hanbiť! A ešte Petra dovedie na rodinné stretnutie bez toho, aby sa niekoho spýtala, či s tým nemá problém,“ myslí si fanúšička. Aj ostatní dúfajú, že sa dej vyvinie inak.

„Nechcem aby sa Edo a Beáta rozviedli. Akože čo si myslí tá Beáta? Pre Eda to nie je ľahké proste. Len tak vymazať, čo spolu zažili. Že majú malú a tak.“

Na druhej strane, našli sa aj takí, ktorým sa tieto dynamické zvraty zapáčili. „Wow, to bola jazda! Prvá epizóda ma úplne dostala,“ napísal jeden muž nadšene. Mnohým sa pozdáva aj nová postava Terezy, ktorá priviala nový vietor a stvárňuje ju Michaela Čobejová.

Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News