Jablonský a Dubayová
Instagram/jakubkojablonsky/petyadubay

Jakub Jablonský mal po rozchode vytvoriť pár s kolegyňou z brandže. Ako teraz informuje portál Šarm, dvojica konečne potvrdila to, o čom sa šepkalo už dlhšie. Sú skutočne spolu s Petrou Dubayovou?

Obľúbený herec sa mal zamilovať do kolegyne

Jakub Jablonský je obľúbený herec a takisto tanečník, ktorý pobláznil Slovensko počas tanečnej šou Let’s Dance. Práve on tvoril pár s kolegyňou Kristínou Spáčovou. Táto dvojica sa však prekvapivo rozišla po šiestich rokoch vzťahu.

Herec začal byť len nedávno spájaný s ďalšou kolegyňou Petrou Dubayovou. S tou sa stretávajú počas spoločného natáčania seriálu Dunaj, k vašim službám a aj ona tancovala tento rok v Let’s Dance.

Podľa dostupných informácií má údajne táto dvojica tvoriť pár už viac ako tri týždne a spoločne odchádzali z media párty Televízie Markíze. Dvojica mala odísť ruka v ruke a údajne nechýbali ani objatia či vrúcny bozk.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Hoffmann Šlesarova (@katarinaslesar)

„Pri odchode domov spoločne vybehli von. Od začiatku sa držali za ruky. Petra bola vysmiata, nadšená a bolo ju počuť do diaľky. Chvíľu mu niečo ukazovala na mobile. O kúsok ďalej ju zrazu Jablonský objal okolo pása, vrúcne pobozkal a prehol dozadu. Potom kráčali ďalej,“ uviedol zdroj.

Jablonský a Dubayová skutočne spolu?

Obaja herci však mlčia a nie je teda jasné, či sú len dobrými kamarátmi alebo skutočne medzi nimi vzplanula láska. Čosi viac však mohol prezradiť aj nedávny rozchod Dubayovej.

Práve ona sa mala po rokoch vzťahu rozísť s Vladislavom Plevčíkom, ktorý nezhody nesie, zdá sa, ťažko. „Nemám slov, asi toľko k tomu celému môžem povedať,“  povedal trasúcim hlasom.

Ako však teraz informuje portál Šarm, ich redaktorka zachytila rozhovor Petry a Jakuba, ktorý prezradil opäť čosi viac. Pri odchode sa totižto dvojica rozprávala, kde pôjdu spoločne počkať na svoj odvoz. „Podľa mňa bude stáť tam, kde nás vysadil, keď sme prišli,“ povedal Jakub Petre.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepe Majeský (@pepeconfidential)

Tieto slová majú teda potvrdzovať to, o čom sa šepkalo už dlhšie. A teda, že dvojica nielenže spoločne z media párty odchádzala, ale dokonca tam takto spolu aj prišli.

Nie je však jasné, či aj pri ich príchode prišlo k nejakým intímnostiam alebo sa skutočne dohodli len ako dobrí kamaráti. Ohľadom ich vzťahu ich kontaktovala aj naša redakcia, avšak doposiaľ ani jeden z dvojice neodpovedal.

Zdroj: sarm.pluska.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News