žena

V tomto svete sa čím ďalej, tým viac objavuje neistota, ktorá nás zožiera a často spôsobuje hľadanie vlastného bezpečia. Niektorí ho vyhľadávajú viac, iní zas menej alebo vôbec. Podľa astrológov však niektoré znamenia zverokruhu uprednostňujú bezpečnosť pred rizikom, a to úplne prirodzene. Majú to totižto dané. Vďaka tomu sú z nich veľmi spoľahliví partneri. Nájdeš medzi nimi toho svojho?

Znamenia, uprednostňujúce bezpečnosť pred rizikom

Býk

Býk je stelesnením stability a spoľahlivosti. Osoby narodené v tomto znamení vždy uprednostňujú osvedčenú cestu pred dobrodružným a nerozvážnym činom. S pragmatickým prístupom k životu sú práve Býci ľuďmi, ktorí pred prijatím rozhodnutia veľmi dôsledne posudzujú riziká, čím si zaisťujú bezpečnú základňu vo všetkých smeroch. Rovnako to platí aj vo vzťahoch.

Rak

Rak je veľmi hlboko spojený so svojimi emóciami a bezpečnosťou svojich najbližších. Tieto bytosti uprednostňujú vytváranie bezpečného prostredia, pričom sa často vyhýbajú zbytočným rizikám, ktoré by mohli ohroziť ich emocionálnu pohodu alebo pohodu najbližších či rodiny. Vďaka tomu sa radia medzi najzodpovednejších a najspoľahlivejších partnerov.

Na tieto 4 znamenia si však daj pozor. Zlomia ti srdce vtedy, keď to najmenej čakáš. TU sa dozvieš, o ktoré ide.

žena
zdroj: Pexels/Thai Hoang

Panna

Nie je tajomstvom, že Panna najviac vyniká svojím precíznym plánovaním a zmyslom pre detail. Títo jedinci sú známi svojou praktickosťou a metodickým prístupom k životu. Uprednostňujú však dôkladne zváženie pre a proti skôr, ako vkročia na neisté územie. Volia záchranné siete všade, kde je to možné. Vďaka tomu sa vo vzťahu s týmto znamením budeš vždy cítiť v bezpečí.

Kozorožec

Kozorožec je najznámejší svojimi ambíciami a odhodlaním. Pod cieľavedomou fasádou tohto stvorenia sa však skrýva veľmi opatrný stratég, ktorý starostlivo kalkuluje akékoľvek riziká. Kozorožci uprednostňujú budovanie pevných základov pred tým, ako sa pustia do neprebádaných vôd, čím si zaistia bezpečnú cestu k úspechu. Rovnako to majú aj so vzťahmi. Vždy sa snažia udržiavať bezpečné prostredie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy