Farma 16

Na televízne obrazovky sa už čoskoro vracia obľúbená reality šou Farma. Tá bude tento rok obohatená o rôzne novinky. Ako informuje portál Mediaboom, okrem toho, že už je známa kompletná zostava súťažiacich, v chode na statku nastanú aj veľké zmeny. Takto bude prebiehať deň za dňom.

Najmenej hráčov za posledné roky

Do reality šou v prvom týždni vstúpi iba 13 nových hráčov, ktorých doplní štvorica bývalých farmárov z minulých sérií. Dokopy tak bude nažívať na jednom statku 17 súťažiacich.

Bude to najmenšia partia od 8. série z roku 2017, kedy do šou vstupovalo iba 16 hráčov. Od deviatej série Farma väčšinou začínala s približne dvadsiatkou súťažiacich, z ktorých postupne ubúdalo. Najpočetnejšia bola na začiatku 10. série, a to až s 22 farmármi.

Farma bude prebiehať inak

Aj tento rok sa súťažiaci rozdelia do dvoch táborov, no nebude to nič trvalé. Rozdelenie sa bude každým týždňom meniť a v rukách ho bude mať farmár týždňa.

Každá skupina bude mať na Farme odlišné podmienky. Kým jedni si budú užívať komfort, druhí sa budú musieť popasovať s drsnými nástrahami reálneho života na Farme. Takéto niečo sme už mohli vidieť v minulosti. No nateraz zostáva otázne, ako toto rozdelenie vypáli s novými účinkujúcimi.

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News