žena

Čaká nás predposledný augustový piatok, ktorý so sebou prináša veľa príjemných správ. Horoskop hovorí, že viaceré znamenia môžu dosiahnuť to, po čom dlho túžia. Dopraj si dostatok oddychu, ale aj zábavy. Leto pomaly, ale iste končí, tak smelo do toho. 

Horoskop na dnes

Baran

Horoskop predpovedá Baranom mimoriadne priaznivý deň. S Mesiacom vo tvojom znamení a vo výbornej zhode s Merkúrom, Marsom, Jupiterom a Plutom môžeš očakávať deň plný výziev a možno aj trochu šibalstva. Buď oporou osobe, ktorá ti je blízka. Nezabudni, že šťastiu treba aj trochu pomôcť – nečakaj, kým ti všetko spadne do lona. Chop sa všetkých príležitostí, ktoré sa ti dnes naskytnú.

Býk

Shakespeare kedysi povedal, že krása priťahuje zlodejov viac ako zlato. Nebuď prekvapená, ak si tvoj partner rovnako cení tvoju krásu. Je možné, že sa sťažuje na žiarlivosť, ktorú v ňom vyvolávaš. Ak ti na ňom záleží, nauč sa využívať svoju príťažlivosť rozumnejšie. Pokiaľ máš dnes chuť meditovať, urob to. Budeš sa cítiť omnoho lepšie.

Na tieto 4 znamenia si daj pozor. Zlomia ti srdce vtedy, keď to najmenej čakáš.

žena
zdroj: Pexels/Olga Divnaya

Blíženci

Dnes sa nachádza Mesiac v tvojom jedenástom dome. Je zároveň v dokonalej zhode s Marsom a Jupiterom. Tieto astrálne konfigurácie sú synonymom tvojho materiálneho šťastia, empatie a optimizmu. Hviezdy poukazujú na peknú zmes prvkov, vďaka ktorým budeš mať výnimočný deň. U niektorých sa však môžu objaviť chvíle nervozity a túžby po samote.

Rak

Aj dnes pokračuje tvoja pozitívna fáza. Hviezdy sú obzvlášť naklonené tým, ktoré sú otvorené romantickým dobrodružstvám. Dariť sa ti bude aj v profesionálnej oblasti, no mala by si si nájsť čas aj na zábavu. Dopraj si chvíle v spoločnosti ľudí, na ktorých ti záleží. V každom sektore zhráva vedúcu úlohu tvoja optimistická povaha.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop