Jennifer Lopez a Ben Affleck
Instagram/jlo/benaffleckreturn

Nedávno obletela celý svet informácia o tom, že sa Jennifer Lopez a Ben Affleck definitívne rozvádzajú. Ako píše portál TMZ, žiadosť o ukončenie manželstva prišla síce až na konci augusta, no dvojica sa mala odcudziť už dávno predtým. Vyplýva to zo zverejnených dokumentov z rozvodového konania. Zdroje pre portál Daily Mail ďalej uvádzajú, že o speváčku majú jej blízki strach. 

Ikonickému páru to nevyšlo ani na druhý pokos. Tentoraz sa zdá, že si dali definitívne zbohom už navždy. Jennifer Lopez a Ben Affleck idú od seba. Podľa dokumentov zo súdu speváčka požiadala o rozvod 20. augusta 2024, teda počas dvojročného výročia ich svadby.

Špekulácie o tom, že by to medzi nimi malo škrípať, sa však verejnosťou šírili už niekoľko mesiacov. No a dnes je jasné, že to bola pravda. V návrhu o rozvod speváčka totiž uvádza, že manželstvo neplní svoju funkciu už od 26. apríla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Momentálne sa spolu ani nerozprávajú,“ píše portál TMZ, ktorý ďalej podotkol, že dvojica pred sobášom v roku 2022 neuzavrela ani predmanželskú zmluvu. O miliónoch, ktoré tak počas ich vzťahu zarobili, bude teraz rozhodovať súd. 

Jennifer Lopez vraj lieta v problémoch

Umelkyňa vraj momentálne vedie hektický život. Jej priatelia tak majú o ňu strach a snažia sa ju správne nasmerovať.

„Po štyroch neúspešných manželstvách majú jej priatelia pocit, že by sa mala pozrieť do svojho vnútra a zamerať sa na seba, namiesto toho, aby sa riadila tým, čo chcú od nej ostatní. Konečne by mala prísť na to, kým je a čo chce od svojej budúcnosti,“ vyjadril sa zdroj pre Daily Mail, ktorý tiež dodal, aké problémy prevládali v jej manželstve s Benom.

„Jennifer bola unavená z toho, ako ju ponižoval a čakala na dátum ich výročia, pretože chcela, aby to zabolelo. No s ním to nepohlo. Už dávno bol rozhodnutý. Takto však nevyzerá ako darebák,“ dodal zdroj.

Denník Daily Mail mal osloviť zástupcov dvojice, no doposiaľ nedostal žiadnu odpoveď.

Zdroj: TMZ, Daily Mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News