Kristína Tormová

Kristína Tormová pridala na svoj Instagram video so zaujímavým popisom. Fanúšikom vysvetlila, prečo sa rozhodla ísť na botox a ako veľmi jej to pomohlo. Neuveríš, s čím mala problém. 

Prečo sa Kristína Tormová rozhodla ísť na botox?

Pred pár mesiacmi aj podľa svojich vlastných slov šokovala. Od fanúšičiek chcela radu týkajúcu sa toho, kam by mohla ísť na botox. Už vtedy prezradila, že zo zdravotných dôvodov. Doteraz sme však nevedeli, čo presne ju trápi. Opísala to až pred pár dňami na Instagrame.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

„Keby mi niekto niekedy povedal, že ja pôjdem na botox, tak neuverím,“ povedala. Na kliniku prvýkrát išla pred 4 mesiacmi a jej cieľom bolo „zachrániť si zuby a hlavu“„Keď strašne škrípete zubami, neviete si uvoľniť sánku a máte z toho migrény (plus nosím na noc takú dlahu),“ napísala pod najnovší zverejnený príspevok Kristína Tormová.

„Je mi to vlastne celé dosť jedno, či mám nejaké nedokonalosti a tak. Takže sa budem trochu učiť starať sa o svoju 42-ročnú pleť a veľmi sa teším, čo všetko objavím. Toto je ošetrenie žuvacích svalov botoxom,“ pokračovala. Botox je liek a toto je liečba. A ak by som si aj botox pichla kamkoľvek, čo nás do toho! Nech sa každý cíti krásne, dobre a fajne sám so sebou predsa,“ dodala.

„Ja mám s tou mojou sánkou fakt hnusné trable. nedávno mi jeden zubný ortopéd povedal, že sa mám uvoľniť a že si nemôžem veci tak brať a nebudem v noci škrípať zubami. Ja že: Wow, fakt dik! Veď jasné, čo sa ja neuvoľním! Prečo mi to terapeutka celé tie roky nepovedala! A tak som ho chytila za rúčku a povedala mu, nech toto už nikomu nehovorí … “ opísala známa Slovenka.

„Skúmala som to a okrem dlahy na noc som sa rozhodla skúsiť ten botox. Skoro som sa pototo od strachu, ale zmenilo mi to život … Lebo ma konečne prestala tak často bolieť hlava, prestala som mať sánku v kŕči a celá tvár sa mi uvoľnila, a to bolo bájo. Prešli 4 mesiace a ono to treba aplikovať znova … A až po tých 4 mesiacoch som si uvedomila, aký to bol zázrak! Keď ma zase začala bolieť hlava, keď som bola zase zaťatá,“ priznala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

„Prosím vás, nedávajte si to pichať hocikde. Poznám naozaj nedobré dva prípady. Choďte k niekomu, kto je fakt odoborník/čka,“ poradila Kristína Tormová na záver svojim fanúšičkám. Nezabudla poďakovať za odporúčania či klinike a lekárke, ktorá jej botox aplikovala.

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News