pár

Azda niet tej, ktorá by sa v láske nesklamala alebo sa nepopálila. Samozrejme, že neexistuje krajší pocit ako motýle v bruchu, no vieš, ako sa hovorí. Dôveruj, ale preveruj. Predtým, ako by sa ti malo opäť udiať v tomto smere niečo nepríjemné, radšej sa poriadne uisti, či dávaš svoje srdce správnemu človeku. Aj samotná astrológia radí niektoré znamenia zverokruhu medzi tie, ktoré sú najväčšími lámačmi sŕdc. 

Znamenia ako najväčší lámači sŕdc

Baran

Nie je tajomstvom, že Barani sú známi svojou spontánnosťou a vášňou. Nejednému človeku dokážu „podlomiť nohy“ búrlivo a zároveň romanticky. Impulzívna povaha ich však často vedie k tomu, že skáču z jedného vzťahu do druhého, a to bez toho, aby sa obzreli späť. Aj napriek tomu, že ich nadšenie pre akýkoľvek vzťah je veľmi nákazlivé, môžu za sebou nechať poriadnu spúšť.

Blíženci

Blíženci sú očarujúcimi majstrami komunikácie a vtipu. Veľmi ľahko si získajú náklonnosť ostatných svojou nákazlivou energiou a výrečnosťou. Kvôli svojej láske k rozmanitosti a vzrušeniu sú vo vzťahu veľmi nepokojní. Veľmi intenzívne túžia po objavovaní nových vecí, čo môže niekedy viesť k nedostatku oddanosti a sérii krátkodobých vzťahov.

Existujú aj znamenia, ktoré šťastie iba predstierajú a úprimnú radosť nepocítia nikdy. V tomto článku sa dozvieš, o ktoré ide.

muži prestávajú milovať
zdroj: Unsplash/Omar Lopez

Škorpión

Škorpióni sú intenzívne a vášnivé bytosti, ktoré sa do vzťahov ponárajú hlavou. Magnetická príťažlivosť a tajomná aura ich robí pre mnohých neodolateľnými. Avšak strach zo zraniteľnosti a hlboko zakorenená neistota sa môžu prejaviť žiarlivosťou či majetníctvom. Osoby tohto znamenia majú tendenciu skúšať partnerovu lojalitu, čo môže zlomiť aj tie najsilnejšie putá.

Strelec

Toto znamenie má slobodného ducha, ktorý ho ženie do dobrodružstva a nabáda k nezávislosti. Svoju slobodu si nadovšetko cenia a bránia sa všetkému, čo sa im zdá byť obmedzujúce. Patria sem aj dlhodobé záväzky. Optimizmus a chuť do života ich nikdy neopúšťa, no bojujú s tým, aby sa vo vzťahu držali pri zemi. Často sa zvyknú v tomto smere zatúlať a hľadať niečo lepšie, ako majú. Deje sa to najviac vtedy, keď sa cítia spútaní alebo unudení.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy