Festival Lovestream
Odzadu.sk, Instagram/lovestreamfestival

Lovestream festival je v plnom prúde. Druhý deň je takmer na konci a už o malú chvíľu na hlavnom pódiu vystúpia ďalšie hlavné hviezdy. Prekoná podľa teba dnešok včerajšok?

Dá sa povedať, že Lovestream je už za svojou polovicou. Pred nami sú vystúpenia „headlinerov“. Už o 20:30 na main stage-i svoju veľkolepú šou odpáli svetoznámy hudobník Macklemore. No a určite sa potešia aj fanúšikovia elektronickej hudby, pretože o 22:30 vystúpi DJ-ské duo Dimitri Vegas & Like Mike. Tešíš sa na ich koncert?

Včera sme boli svedkami dvoch brutálnych koncertov. Rita Ora sa na Slovensku predviedla ako spevácka diva. Fanúšikovia išli do kolien aj z 50 Centa. Ich koncerty si tiež užili známe tváre slovenského šoubiznisu. Čo sa však dialo práve dnes?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Lovestream festival je v plnom prúde

Dnes si sa mohla stretnúť s hviezdami Oktagonu. V media zóne sa dokonca konal aj kasting do šou Nákupné maniačky. Ak si to dnes nestihla, nezúfaj. Môžeš to ísť vyskúšať ešte zajtra. Tvorcova tejto úspešnej relácie, spolu s Nasratou ženou, ťa tam budú čakať do 18:00.

Tak ako včera, aj dnes sme ti priniesli výber najlepších outfitov na Lovestream festivale. Fanúšičky tentokrát zvolili trblietavé oblečenie a výrazný make-up doplnený všemožnými kamienkami presne tak, ako sa to na takúto udalosť hodí.

V tomto teple dievčatá nezabudli na to, že by sa oblečené v tričkách s dlhými rukávmi roztopili. Preto sukne či krátke nohavice doplnili iba podprsenkou a už si len cez plecia prehodili priesvitné šaty či plážové kimoná. A samozrejme, že mysleli aj na svoje nohy. Obuli si tenisky, žiadne podpätky. Pretože pohodlnosť je na festivaloch prvoradá.

Tak čo, ktorý outfit sa ti páči najviac? 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Móda