Matthew Perry z Priateľov

Tak toto asi nečakal nikto z nás. Ako opisuje portál ABC News, svetoznámy herec Matthew Perry vraj nezomrel vlastnou vinou a všetko to bolo premyslené. Čo sa vlastne skutočne odohrávalo v dome Chandlera z Priateľov?

Koncom minulého roka celý svet zasiahla hrozná správa. Vo veku 54 rokov zomrel obľúbený herec, komik, výkonný producent, scenárista a dramatik Matthew Perry. Hoci jeho smrť bola záhadná a objavovalo sa množstvo otáznikov, napokon sa malo ukázať, že ho zabili omamné látky, ktoré si sám zabezpečil. To, žiaľ, nie je koniec príbehu.

Matthew Perry vraj nezomrel vlastnou vinou

Seriálového Chandlera 28. októbra 2023 našiel jeho asistent vo vírivke bez známok života. V jeho krvi však našli opiát menom ketamín, ktorý mal zapríčiniť jeho smrť. A síce nebolo jasné, ako sa k nemu dostal, zdá sa, že v tom nebol tak celkom sám.

V súvislosti s úmrtím Matthewa Perryho vo štvrtok 15. augusta federálni predstavitelia v Los Angeles obvinili päť ľudí. Hlavnými obžalovanými sú Jasveen Sangha, údajne známa ako „Ketamínová kráľovná“ a doktor Salvador Plasencia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Medzi troch ďalších osobitne obvinených v prípade patrí doktor Mark Chavez, ktorý je licencovaný lekár a v súdnych dokumentoch sa mal podľa ABC News priznať k predaju ketamínu. Eric Fleming priznal, že distribuoval túto omamnú látku. A prekvapivo je to aj hercov asistent Kenneth Iwamasa, ktorý sa priznal k podávaniu ketamínu v deň, kedy Matthew Perry zomrel.

„Títo obžalovaní využili problémy pána Perryho so závislosťou, aby sa obohatili. Vedeli, že tým, čo robia, riskujú veľké nebezpečenstvo pre pána Perryho, ale aj tak to urobili,“ povedal sudca na štvrtkovom brífingu. Dodal, že herec, ktorý v minulosti bojoval so závislosťou, na jeseň roku 2023 do toho opäť spadol. „Obžalovaní to využili na to, aby profitovali pre seba,“ vysvetlil ešte.

Obžalovaní počas dvoch mesiacov distribuovali Perrymu ketamín výmenou za 55-tisíc dolárov v hotovosti. Plasencia to videl ako príležitosť zarobiť si na hercovi. „Som zvedavý, koľko ten blázon zaplatí,“ našlo sa v textových správach. Fľaštičky stáli lekárov 12 dolárov, ale predávali ich za 2 000.

Aké tresty za tento skutok dostali?

Plasencia minulý rok mal uviesť, že Matthewova závislosť sa vymyká spod kontroly. Napriek tomu mu túto omamnú látku ďalej ponúkal. Svoju vinu však poprel.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Aké tresty dostali obžalovaní a čo presne sa odohrávalo v dome Matthewa Perryho v deň jeho smrti? 

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News