Zdravé konflikty

Malé hádky sú bežnou súčasťou každého vzťahu a nevyhne sa im žiadny pár. Pravdou však je, že nie každá kríza musí všetko zničiť. Toto sú zdravé konflikty, ktoré ti neublížia. 

Ako vyzerajú zdravé konflikty vo vzťahu?

Hádky kvôli maličkostiam

Už sa ti niekedy stalo, že si sa s partnerom pohádala napríklad kvôli tomu, že nevyniesol smeti? Takéto hádky patria medzi zdravé konflikty a nemali by ublížiť žiadnej láske. Niektoré maličkosti jednoducho rieš s ľahkosťou a bez zvýšeného hlasu, pretože to za to nestojí.

Iné názory či pohľady na situáciu

Mať odlišný názor je v poriadku a nemala by si sa za to hnevať. Ak má tvoj partner iný pohľad na politiku či s*xuálnu orientáciu, neurobíš s tým nič. Kľúčom k zdravému vzťahu je vzájomný rešpekt jeden druhého. Pamätaj, protiklady sa priťahujú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Finančné problémy

Množstvo párov sa škriepi práve kvôli peniazom. Finančné problémy sa nezvládajú ľahko a každý sa s nimi musí vysporiadať. Aj napriek tomu, že takéto veci nie sú jednoduché, spoločným riešením dokážete vyriešiť všetko.

Hádky kvôli spoločnému času

My ženy chceme s našimi partnermi tráviť všetok voľný čas, pretože ich natoľko milujeme, že s nimi potrebujeme byť 24/7. V takýchto situáciách si však musíš uvedomiť, že tvoj frajer má aj osobný život a vlastné koníčky, ktorých sa taktiež nechce vzdávať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Spory kvôli telefónu

V súčasnej dobe je množstvo ľudí závislých na telefóne, a tak vznikajú hádky ohľadom toho, že sa jeden druhému nevenuje. Takéto konflikty nepatria medzi maličkosti, pretože sociálne siete dokážu skutočne zničiť vzťah. TU sa dočítaš o tom, aký vplyv majú sociálne siete na teba a tvoj život.

Zdravé konflikty sú neoddeliteľnou súčasťou každého vzťahu a môžu byť zdrojom rastu či posilnenia lásky. Nezabúdaj však na to, že hádky sa musia riešiť s rešpektom, otvorenosťou a ochotou nájsť spoločné riešenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating