Cynthia a Separ

Iba pred pár hodinami celé Slovensko šokovalo oznámenie rozchodu jedného z najkrajších párov nášho šoubiznisu. Influencerka Cynthia Tóthová a raper Separ sa už k tomu, okrem postu, vyjadrili aj v stories na Instagrame. 

Cynthia a Separ o ich rozchode

Už pred pár mesiacmi sa začali šíriť špekulácie, že známy slovenský párik sa rozišiel. Cynthia a Separ to však po čase vyvrátili a influencerka o ich údajnom odlúčení prehovorila aj v podcaste SNAMI.

Úprimnosťou nešetrila ani pred pár hodinami, keď na Instagrame oznámila tentokrát už ich skutočný rozchod. Fanúšikov to šokovalo a v komentároch pod príspevkom nešetria slovami podpory.

„Po dlhom premýšľaní sme sa so Sepim rozhodli ísť každý svojou cestou,“ začala Cynthia v popise pod fotkou so Separom.

„Veľmi sme sa ľúbili, ale niekedy sa veci zmenia a my musíme ísť ďalej. Rozchádzame sa v dobrom, stále si vážime jeden druhého a zostávame v kontakte,“ dodala. Svojmu teraz už expartnerovi nezabudla poďakovať za všetko, čo ju naučil a čo jej dal vo vzťahu či do života.

Po chvíľke dokonca v stories priznala, že to pre ňu vôbec nie je ľahké, aj keď sa s raperom rozišli v dobrom. „Ak si myslíte, že som v pohode, aj keď máme takýto ,pekný‘ rozchod, tak nie som. Vôbec nie som v pohode … Ale takto to bude lepšie. Ďakujem za pekné správy,“ prihovorila sa fanúšikom.

Vo svojich príbehoch na Instagrame sa ozval aj Separ a túto šokujúcu správu taktiež okomentoval. „Ďakujeme všetkým, čo nás podporovali, ale naša spoločná cesta už prišla do cieľa … Odovzdali sme si, čo bolo treba a ďalej kráčame každý sám … “ napísal.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova, Instagram/separ__dms

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News