Juraj Slafkovský
Instagram/tvmarkizaofficia/danieltanmakeupartist

Miláčik mnohých žien, Juraj Slafkovský, sa objavil v relácii Zlaté talenty so Zlaticou, ktorej záznam zverejnil web tvnoviny.sk. Okrem športových úspechov však prehovoril aj o súkromí. Tak ako je to s jeho novým vzťahom?

Hokejista Juraj Slafkovský patrí k miláčikom mnohých Slovákov, ale aj Sloveniek. Mladík sa dostal do povedomia verejnosti vďaka svojmu talentu, ktorý predviedol napríklad aj na olympiáde v roku 2022.

V Pekingu dopomohol slovenskému tímu k zisku bronzových medailí. Darí sa mu aj v americkej NHL, kde len nedávno predĺžil svoj kontrakt na ďalších osem rokov. Zrejme si zarobí približne 63 miliónov dolárov.

Juraj Slafkovský si svoje súkromie stráži

Okrem hokeja však mnoho fanúšikov sleduje aj Jurajove súkromie, ktoré si 20-ročný hráč starostlivo stráži. Mnoho báb ho ale považuje za platonickú lásku a neunikne im žiadna informácia. Ešte pred rokom bol spájaný s českou influencerkou Veronikou Vobeckou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Slafkovsky 🇸🇰 (@_slafkovsky_)

O čosi neskôr sa všetky jeho fanúšičky zmohli len na vulgarizmy, kedy sa sociálnymi sieťami začala šíriť fotografia s jeho údajnou novou frajerkou. Len nedávno však zahraničnými médiami kolovali ešte prekvapivejšie zábery. Juraj sa totižto objavil v stories kanadskej modelky Angélie Bourgeois-Pelletier. Táto dvojica si mala spoločne užiť romantickú večeru a údajne boli spolu aj na dovolenke.

Čo prezradil o svojej údajnej novej priateľke?

Je prirodzené, že tento záber príliš nepotešil mnohé baby, ktoré si na neho brúsili zuby. Samotný Juraj teraz v relácii Zlaté talenty so Zlaticou prehovoril aj o svojom súkromí. Moderátorka si totižto nenechala ujsť príležitosť nadhodiť aj túto tému.

Niektoré fanúšičky horko zaplakali. Juraj, tak ako je to s tým tvojím súkromím?“ opýtala sa ho so smiechom. „Tak súkromie je súkromie. Som šťastný, je to tak ako to je. Nech si každý domyslí. Som veľmi spokojný,“ priznal Juraj.

Slovenský hráč aktuálne trávi letné chvíle v rodných Košiciach a ako sám priznal, v tomto meste je veľmi rád. O svojej údajnej novej priateľke však neustále mlčí, avšak úsmev na jeho tvári doplnený o vyjadrenie prezradil, že je skutočne šťastný aj v osobnom živote. Neustále ale zostáva otázkou, či je za tým práve Angélie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandre Deslauriers (@alexandredeslauriers)

Zdroj: tvnoviny.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News