Love Island

Zoznamovacia reality šou Love Island Česko & Slovensko sa čoskoro vráti na naše televízne obrazovky. Dočkáme sa už štvrtej série. No kto sa tam objaví? Prezradil to fotograf Patrik Matejčík v rozhovore pre web markiza.sk.

Love Island má za sebou už tri úspešné série. Lásku a peniaze si z ostrova lásky odniesli teraz už manželia Kulhánkovci, Denisa s Kryštofom a Chris s Majkou. Okrem výhercov na „Kanároch“ vznikli aj ďalšie páry, ktoré sú do seba zamilované až doteraz. A práve to je dôkazom toho, že pravá láska sa naozaj dá nájsť aj v reality šou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Aké sú nové „srdiečka“ šou Love Island 4?

Práve táto úspešná relácia opäť mieri na naše obrazovky. A síce sa ešte nevie, kedy presne sa Love Island 4 začne vysielať, túto sériu bude moderovať Zorka Hejdová. O pár dní sa dokonca dočkáme aj odhalenia nových súťažiacich. Fotograf, ktorý ich fotil, opísal, akí sú.

„My sme sa boli exkluzívne pozrieť na promo fotení k štvrtej sérii. Pri tejto  príležitosti sme vyspovedali aj fotografa Patrika Matejčíka a stylistku Lenku Bohunickú,“ píše sa na webe markiza.sk.

Čo teda hovoria na nových účastníkov šou Love Island 4? „V prvom rade som veľmi prekvapený. Pretože mi prídu starší, ako minulý rok, čo je paradoxne pre mňa ako pre fotografa celkom výhoda, lebo vyzerajú, že už nejaké skúsenosti s fotením majú. Takže sa s nimi celkom ľahko pracuje. Sú veľmi modelovateľní, radi sa usmievajú, takže je to fajn,“ povedal fotograf. Stylistka nemohla nesúhlasiť a toto fotenie si taktiež užila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Tak čo myslíš, je medzi nimi aj nejaká už známa tvár, podobne, ako to bolo minulý rok?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News