Krištof Králik s exmanželkou

Moderátor reality šou Ruža pre nevestu Krištof Králik to tento rok mal v živote celkom rušné. Len v júni vyplávalo na povrch, že je oficiálne rozvedený a pred pár týždňami sa začalo šepkať, že by mal mať novú priateľku. To však podľa najnovších informácií nemusí byť celkom pravda. Fešák totiž na Instagram pridal fotku s exmanželkou. Užívali si spolu festival Grape. Ako to teda je?

Krištof Králik sa znovu ocitol v centre pozornosti. Len pár mesiacov po rozvode s českou modelkou Petrou Mácovou prekvapil fanúšikov, keď sa na festivale Grape ukázal po jej boku.

Sympaťák dokonca na svojom Instagrame zverejnil ich spoločný záber. Zdá sa, že dvojica zahodila za hlavu staré problémy a opäť sú minimálne priatelia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Patrili medzi najkrajšie páry nášho šoubiznisu

Krištof a Petra si po 2 rokoch spoločného randenia povedali svoje „áno“ v Las Vegas. Ich láska už vtedy pripomínala romantický film.

Manželstvu však po dvoch rokoch dali zbohom a pred pár mesiacmi potvrdili, že idú oficiálne od seba. Mnohé fanúšičky to potešilo, pretože dúfali, že majú u atraktívneho moderátora šancu.

Ten však posledných pár týždňov na svojom profile zverejňoval fotky so záhadnou brunetkou, ktorá sa veľmi podobá na Češku Veroniku, moderátorku rapovej talentovej šou s názvom The Mag Wrap. Dvojica spolu zrejme strávila aj letnú dovolenku a spoločne sa ukázali na rôznych podujatiach. Ani jeden z nich však špekulácie o ich vzťahu nepotvrdil.

Krištof Králik a jeho ex znovu bok po boku

Krištof opäť prilial olej do ohňa, keď zverejnil fotku s exmanželkou, ktorú si môžeš pozrieť, keď klikneš SEM. Ktorá žena teda ukradla jeho srdce? Vráti sa opäť ku krásnej Petre, či ostali len dobrými priateľmi? A akú rolu v tom zohráva Veronika, ktorá by mala byť jeho novou známosťou?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Fanúšikovia sú vo vytržení a čakajú, ako sa celá táto situácia vyvinie. Možno však nejde o nič viac, než len kamarátstvo s ex.

Zdroj: Instagram/kristofko

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News