Známa modelka

Známa modelka sa na internete živí tým, že zverejňuje svoje pikantné zábery. Aj preto už podstúpila niekoľko úprav tela. Ako však píše denník Mirror, naposledy to  celkom prehnala. Kvôli drastickému zákroku, ktorým si chcela pritiahnuť ešte viac sledovateľov, teraz leží v obrovských bolestiach. Čo si dala spraviť? 

Známa modelka Andressa Urach, ktorá je tiež bývalá účastníčka súťaže Miss BumBum podstúpila drastický zákrok na rozpolenie jazyka. Myslela si, že tým pritiahne mužskú pozornosť a zarobí ešte viac peňazí. Tento plán však nevyšiel.

„Jeden deň po rozštiepení jazyka. Bolí, je opuchnutý, nemôžem hovoriť a veľmi slintám. Mám problémy s prehĺtaním. Podarilo sa mi zjesť rozmixovanú polievku, no zmrzlinu som zlízať nezvládla,“ posťažovala sa brazílska kráska, ktorá mala mať  v minulosti románik s futbalovou superhviezdou Cristianom Ronaldom.

Známa modelka chcela vylepšiť svoj intímny život

Plavovláska sa svojim fanúšikom zverila, čo bolo jej hlavnou motiváciou ľahnúť si opäť pod nôž. „Verejnosti sa to môže zdať zvláštne, ale vždy som to chcela. Rozdvojenie jazyka zvyšuje pôžitok počas intímnych aktivít.“

Tento zákrok môže byť pekne nebezpečný. Pred pár rokmi bolo delenie jazyka dokonca v Anglicku a Walese úplne zakázané. Lekári sa obávali vážnych vedľajších účinkov, čo je napríklad silné krvácanie, infekcie, ťažkosti s dýchaním a prehĺtaním. 

Fanúšikovia tejto krásky sú skôr zhrození, než by ju za jej odvahu obdivovali. „Myslím, že táto žena potrebuje naliehavo liečbu,“ okomentoval to jeden. „Smutné,“ napísal ďalší.

Andressa má však s podobnými zákrokmi bohatú históriu. V minulosti si nechala odstrániť rebrá a dala si zväčšiť poprsie. Ako však najnovšie priznala, stále nie je spokojná. „Rozhodla som sa využiť rovnaký pobyt v nemocnici i na zväčšenie pŕs. Chcem si tam dať čo najviac silikónu,“ dodala.

Zdroj: Mirror

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News