William a Harry
Instagram/princeandprincessofwales/princeharryofengland

Nekonečné doťahovanie dvoch bratov, ktorých sleduje celý svet! Podľa magazínu Closer by sa princ Harry by sa mal už o mesiac dostať k veľkému dedičstvu, ktorú mu zanechala zosnulá kráľovná Alžbeta II. S tým však má opäť problém jeho brat – princ William a jeho manželka Kate. Dvojica tvrdí, že si to mladší člen rodiny vôbec nezaslúži. 

Princ Harry už tento september oslávi okrúhli 40-ku. Pri tejto príležitosti by sa mu mal do rúk dostať zverenecký fond približne vo výške 7,7 milióna eur. Tieto prniaze mu odkázala zosnulá hlava Anglicka, kráľovná Alžbeta.

To sa však nepozdáva princovi Williamovi a jeho manželke, ktorí majú s ním a Meghan Markle dlhú históriu konfliktov. V kráľovských kruhoch sa vraj šepká, že sa otvorene vyjadrili o tom, že dvojica, ktorá žije už niekoľko rokov v USA, si tieto peniaze vôbec nezaslúži a nemala by ich dostať.

Ostré slová na adresu mladšieho brata

Starší syn princeznej Diany vraj svojho súrodenca vôbec nešetrí. „William je z toho, že Harry opäť na rodine zarobí a odnesie si domov milióny, veľmi znechutený. Podľa neho nepohol ani prstom, aby si ich zaslúžil,“ prezradil zdroj.

Napriek rozhorčeniu mu však nič iné, než krútiť hlavou, neostáva. „Keby to však bolo na ňom, tak by Harry nedostal nič. William si nemyslí, že jeho brat je v pozícii, že si to zaslúži a dáva jasne najavo, že si myslí, že to nie je správne,“ dodal.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan.markle.official)

William a Kate vraj druhému páru neveria, takže to, že teraz dostanú peniaze z dedičstva kráľovnej, ich poriadne hnevá. Takéto zákulisné ťahy a napäté vzťahy nie sú v Buckinghamskom paláci žiadnou novinkou.

Zdroj: Closer

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News