Si pripravená na vážny vzťah?

Láska nie je vždy jednoduchá. Zvládneš ju v prípade, až keď dospeješ a usporiadaš si svoje priority. No to ani zďaleka nie je všetko. My ti v nasledujúcich riadkoch opíšeme znaky, že si konečne pripravená na dlhodobý a vážny vzťah. Nájdeš sa v nich?

Pravá láska je jedinečná, krásna a nepozná hranice. No jej bežnou súčasťou sú aj hádky a konflikty. Odborníčka nám v exkluzívnom rozhovore dokonca opísala, ako spoznáš, že ju práve prežívaš. Teraz ti však popíšeme, ako zistíš, že si môžeš hľadať vážny vzťah. Trúfaš si čítať ďalej?

4 znaky, že si pripravená na vážny vzťah

Si sebavedomá

Keď sa chceš naučiť baliť chlapov a pozrieš sa na „príručky“, v každej je jedným z hlavných bodov sebavedomie. Byť spokojná sama so sebou je základom pre akýkoľvek zdravý vzťah. Ak máš rada samu seba, až potom môžeš od niekoho očakávať, že ťa bude ľúbiť.

Si pripravená na vážny vzťah?
zdroj: Pexels/David Guerrero

Keď dokážeš tráviť čas sama so sebou, vážiť si svoje úspechy a zvládať neúspechy, si na správnej ceste. Sebaláska a sebavedomie sú kľúčom pre to, aby si mohla byť šťastná aj s niekým iným. Tak na tom pracuj. Aj TAKTO sa ti podarí vybudovať zdravú sebadôveru.

Usporiadala si si priority

Už vieš, čo od života očakávaš. Máš jasnú predstavu o svojich cieľoch a prioritách. Vieš, čo chceš dosiahnuť v kariére, aké sú tvoje hodnoty a aký túžiš mať vzťah. A možno by si to ani nepovedala, no práve toto ujasnenie ti pomôže vybrať si partnera, ktorý bude zdieľať tvoje ciele a podporovať ťa.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating