Selena Gomez

Speváčka a herečka Selena Gomez sa za posledné roky zmenila. Mnohí pripisujú rozdiely v jej vzhľade starnutiu, iní ochoreniu lupus. No nájdu sa aj takí, ktorí na Instagrame v komentároch tvrdia, že umelkyňa podstúpila plastické operácie. Najnovšie si ju do úst vzala TikTokerka Marissa Barrionueva, ktorá vo videu špekulovala, čo má speváčka upravené. A to Selenu zrejme poriadne rozhorčilo, keďže na to reagovala týmito slovami obrany! 

Selena Gomez vo svetovom šoubiznise figuruje už od útleho detstva. Fanúšikovia tak mohli sledovať, ako dospievala. Za ten čas sa, samozrejme, zmenila. Okrem toho jej roky navyše pridali aj lieky, ktoré berie kvôli autoimunitnému ochoreniu.

Na internete sa však neustále vyskytujú špekulácie, že podstúpila plastické operácie. „Odstráň si tie výplne tváre a implantáty, nie je to dobré pre mozog,“ radila jej na Instagrame jedna z fanúšičiek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Poslednou kvapkou bolo video TikTokerky Marissy Barrionuevo, ktorá pracuje v ordinácii plastického chirurga a vo svojich príspevkoch rozoberá, čo si zrejme svetové celebrity nechali vylepšiť. Vo videu o Selene vyhlásila, že nechce tvrdiť, čo má speváčka za kozmetické úpravy, pretože si v živote preskákala už rôznymi zdravotnými problémami.

Selena Gomez reaguje

Aj keď nič viac nepovedala, Gomez nezostala ticho. „Úprimne povedané, toto neznášam. Mám botox. To je všetko. Nechajte ma na pokoji,“ napísala Selena v komentároch ku videu.

Mladá Tiktokerka sa jej nakoniec verejne ospravedlnila: „Je mi ľúto, že ťa to rozrušilo (a chápem, prečo to tak bolo). Minulý rok som sa rozhodla prestať robiť takéto videá kvôli negatívnemu dopadu, ktorý to môže spôsobiť. Nikdy to nebolo mojím zámerom. Dúfam, že sa nám to podarí prekonať a budeme najlepšími priateľkami,“ odkázala speváčke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Okrem narážok na svoj výzor musí Selena Gomez často obhajovať aj svojho nového partnera. Jej vzťah s hudobným producentom Bennym Blancom mnoho fanúšikov nechápe a boli by najradšej, keby sa rozišli.

Zdroj: Instagram/selenagomez, TikTok/marissathepa

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News