žena

Pred nami je ďalší augustový deň, ktorý so sebou prináša dobré, no i menej priaznivé správy. Na niekoho sa usmeje šťastie v láske, na iného zas v práci. Horoskop však upozorňuje aj na konflikty, na ktoré si treba dať väčší pozor. Pokiaľ máš nesplatený dlh, toto je obdobie, kedy to bude možné napraviť. Na čo sa musíš pripraviť v tento deň práve ty?

Horoskop na dnes

Baran

Dnešný Mesiac osvetľuje tvoj šiesty solárny dom, ktorý hovorí o práci, záväzkoch, zdraví a koníčkoch. Vyzýva ťa k tomu, aby si svoju energiu venovala týmto oblastiam až do stredy. Je možné, že niektorým sa dnes v láske a partnerských vzťahoch darí akosi menej. Pokiaľ si na dovolenke so svojimi najbližšími, nezabúdaj na to, že tvoje túžby nie sú príkazy, ktoré sú všetci povinní okamžite splniť.

Býk

Od dnešného dňa až do štvrtka máš na svojej oblohe priaznivé astrálne vplyvy. Dočkáš sa podpory z kruhu svojich najbližších. Nezabúdaj však na to, že aby si sa dostala do vytýčeného cieľa, musíš konať aj ty a nespoliehať sa len na šťastnú ruku osudu. Večer stráv v spoločnosti svojho partnera a doprajte si romantiku v reštaurácii alebo pri poháriku vína.

Augustové astrologické udalosti budú veľmi silné. Očakávaj zvraty a nové začiatky. Viac sa dočítaš TU.

Láska
zdroj: Pexels/Shvets Anna

Blíženci

Pokiaľ trváš na uplatňovaní svojich zásad za každú cenu, môžeš sa dostať do konfliktu s osobou, ktorá ťa síce zaujíma, no nezmýšľa ako ty. V prípade, že je to tvoj partner, skús si uvedomiť, že pocity dokážu byť často v rozpore s rozumom. Ak si sa tu našla aj ty, daj prednosť láske a spokojnosti svojho drahého aj za cenu, že sa vzdáš nejakej z tvojich nedotknuteľných zásad.

Rak

Horoskop hovorí, že dnes sa črtá dobrý deň, a to hneď v niekoľkých oblastiach – vrátane profesionálnej. Máš dar veľkej kreativity, pozorovania a taktiež schopnosť rýchlo sa chopiť správnych príležitostí. To všetko ti pomôže dosiahnuť veľmi dobré výsledky. Užívaj si naplno spoločnosť ľudí, ktorí sa dnes nachádzajú vôkol teba a oni ti to oplatia.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop