Herečka Nemocnica

Ďalšia známa Slovenka prekvapila zmenou imidžu. Na Instagrame sa ukázala ako úplne iná žena a fanúšikovia, ale aj známe tváre, jasajú. V príspevku však herečka priznala aj traumu z mladosti. Pozri, čo so sebou urobila.

Len nedávno zmenou účesu prekvapila Petrana z Ruže pre nevestu, ktorá si nechala prefarbiť vlasy na červeno. Ešte predtým sa blondínka stala aj z Terezy Bizíkovej.

Slovenská herečka šokovala fanúšikov

Barbora Švidráňová je slovenská speváčka a herečka, ktorej sa darí aj na Instagrame. Práve na tejto sociálnej sieti ju sleduje už viac ako 114-tisíc fanúšikov. Slovenka je pre všetkých známa aj svojou povestnou hrivou, ktorú dlhé roky zdobila výrazná ryšavá farba.

Ako sa však teraz ukázalo, rozhodla sa vrátiť k prirodzeným vlasom. Barbora totižto na Instagrame zdieľala fotku s blond účesom a nechýbal ani trefný popis.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

„Ahoooj – moja prirodzená farba vlasov! Dávno sme sa nevideli. Ale už som ready ťa prijať! Pomaličky, ale isto sa snažím dostať k svojej pôvodnej farbe. Ale zbaviť sa ryšavých pigmentov je, teda neľudský výkon! Keby mi to v 16-tich niekto riadne vysvetlil, tak sa v živote neprefarbím,“ priznala.

V mladosti sa jej ľudia vysmievali

Ako však ďalej spomína, k zmene jej výzoru prispeli v mladosti posmechy od okolia a pocit menejcennosti. „Keby bolo keby … ale nebolo. Presne takto to môj život potreboval – pochopiť lekciu #sebahodnota. Aj cez takú „banalitu“ ako sú vlasy,“ dodala.

Jej premenu v komentároch ocenilo mnoho fanúšikov a slová pochvaly nechýbali ani od známych tvárí. Barboru pochválila napríklad vizážistka Lucia Sladečková, herecké kolegyne Natália Puklušová či Michaela Majerniková a mnoho ďalších.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

A čo povieš na prirodzenú farbu vlasov Barbory Švidraňovej ty?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News