Hokejista David Pastrňák

Známy hokejista sa stal ženáčom. Za manželku si vzal zahraničnú krásku, s ktorou už dlho tvoria pár. Detaily svadby priniesol český portál Blesk.cz. Pozri, aká krásna bola nevesta.

Len nedávno si svoju večnú lásku s priateľom sľúbila slovenská influencerka. Mladá Diana Lajčiaková sa vydala za Kristiána po dvojročnom vzťahu a nedávnych zásnubách. Teraz má veľký deň za sebou aj obľúbený hokejista.

David Pastrňák patrí k jedným z najznámejších českých hokejových hráčov. Ak patríš k športovým fanúšičkám aj ty, určite ti neuniklo, že sa blysol, aj na nedávnych Majstrovstvách sveta. Tam našim susedom dopomohol k získaniu majstrovského titulu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pasta (@davidpastrnak)

Práve tento fešák tvorí dlhší čas pár s kráskou Rebeccou Rohlsson. Už jej meno napovedá o tom, že pochádza zo zahraničia. Blondínka má totižto švédske korene. Dvojica si v roku 2021 prešla obrovskou tragédiou, kedy o život prišiel ich len deväť dňový synček.

Český hokejista sa oženil v luxuse

Rebecca a David sa však minulý rok stali opäť rodičmi a aktuálne spolu vychovajú dcérku s výnimočným menom Freya Ivy. Práve malá princezná podporovala svojho otecka aj počas nedávno skončeného šampionátu. Zábery tejto rozkošnej rodinky vtedy doslova prevalcovali internet.

Práve táto známa dvojica si svoje áno povedala na svadbe v obľúbenej destinácii Slovákov aj Čechov, v Chorvátsku. Veľký deň sa odohral v krásnom kostole v meste Hvar.

Ako zachytil fotograf portálu Blesk.cz, nevesta zvolila naozaj nádherné šaty a David mal oblečený oblek trendy hnedej farby. Družičky boli odeté do šiat v odtieňcoh nebeskej modrej a celý deň sa niesol naozaj v luxusnom duchu. Fotka novomanželov sa ti zobrazí po kliknutí SEM.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa CZECH 2024 (@czech_2024)

Čerstvým novomanželom zo srdca gratulujeme aj my!

Zdroj: Blesk.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News