žena

Nachádzame sa v prvom augustovom týždni, ktorý sa ukazuje pre mnoho znamení ako veľmi priaznivý a výnimočný. Týždenný horoskop hovorí o láske, romantike a vášni. Pozitívne správy prichádzajú aj do profesionálnej oblasti. Niektoré si však budú musieť dávať pozor na menej priaznivé chvíle, kedy hrozia konflikty a hádky ako v citovej, tak aj v pracovnej oblasti. Čo prajú tento týždeň hviezdy tebe?

Týždenný horoskop pre teba

Baran

Tvoj týždeň sa otvára priaznivým Mesiacom a Venušou. Od utorka sa však situácia zmení. Planéta lásky ťa prestane podporovať a vo štvrtok, piatok a v sobotu sa k nej pridá aj Mesiac, ktorý sa dostane do opozície. Vzniknúť by mohli diskusie nielen v práci, ale aj v láske. Priaznivý Jupiter ti však zaručuje dlhodobý úspech, preto nemaj veľké obavy. Všetko sa vráti do svojich koľají.

Tvoj šťastný deň je pondelok.

Býk

Týždenný horoskop hovorí, že od utorka už nebude planéta lásky nepriaznivá pre tvoje znamenie. Vracia sa, aby ťa podporila a je pripravená priniesť ti šťastie v oblasti pocitov. Utorok a streda budú najviac podporené pozitívnou energiou. Očakávať môžeš aj nejaké milé prekvapenie. Väčší pozor si však dávaj na nedeľu, kedy bude Mesiac v opozícii voči tvojmu znameniu.

Medzi tvoje šťastné dni patria utorok a streda.

Pokiaľ by si sa rada dozvedela, čo všetko ťa čaká počas tohto mesiaca, prečítaj si náš veľký horoskop na august. Nájdeš ho TU.

Vzťahy a chyby, ktoré v nich robíme
zdroj: Pexels/Vitalik Yamskiy

Blíženci

Tebe sa, žiaľ, tento týždeň otočí Venuša chrbtom. Od utorka môžu nastať konflikty v láske. Tie páry, ktoré sú už spolu dlhší čas, môžu zažiť aj chvíle krízy. Najväčšia opatrnosť sa vyžaduje počas utorka a stredy, kedy nebude o diskusie núdza.

Šťastné dni očakávaj vo štvrtok a piatok.

Rak

Tento týždeň je planéta lásky opäť aktívna vo tvoj prospech. Už v utorok ti poskytne veľké uspokojenie. Pokiaľ si nezadaná, maj oči poriadne otvorené. Merkúr je tiež v priaznivom tranzite a napomáha novým stretnutiam ako v pracovnej, tak aj v súkromnej sfére. Všetko stav sa svoje šťastné dni. Pozor si dávaj na štvrtok a piatok, ktoré budú o niečo viac nervóznejšie.

Tvoje šťastné dni sú utorok a streda.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop